- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Hacsak nem valami speckó igény van, vagy mert direkt azt élvezed, szerintem ne építeni akarj gépet, ha em vegyél egy refurbished márkásat. Egyben van, bekapcsolod, megy, semmihez nem kell hozzányúlni, kapsz hozzá egy év garit, windows licensz a biosban van automatikusan, nem kell semmit venni hozzá, vagy aktiválgatni, driverek mindig frissek, nincs inkompatibilitás. Amúgy egy windows telepítés sem akkora ügy már, mint 10 éve volt. Fél óra alatt kész mindenestül, ha gyors a neted, 1-2 óra alatt a frissítgetéssel is készen van. Win10-11 is teljesen korrekt, én az utóbbit használom, semmi gondom nem volt vele, pedig utálnám, ha hisztizne, meg nem működne valamivel. Gyakorlatilag feltettem, megy, hozzá sem kell nyúlni, mit akarunk még ezen kívül? Emlékszem, még win7 alatt is mekkora szívás volt egy hálózati megosztás, nyomtató beállítás, vagy többmonitoros mód, itt is előre szívtam a fogam, aztán rákattintasz, és működik, amitől én teljesen le voltam nyűgözve.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest