Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Értem. Szerinted a világ csak autópályából áll? Szép dolog az átlag, de azért itt nálunk nem tükörsima pályák vannak. Az M5 csoda ha nincs valahol felbontva. M3 reggel-este be van állva, M7 nyáron áll be, M1 ugyanez. Tavaly volt hogy Pest-Szeged 2,5 óra volt mert Kecskemétnél egy sávon lehetett haladni, mert épp a bozótot írtották.
Nekem baromira nem mindegy, hogy pl egy Budapest-Kölcse 3 óra 15 vagy 3 óra 45 perc. (De mondhattam volna Pécset, Sátoraljaújhelyet, Keszthelyet, Őriszentpétert, stb.) Reggel megyek az ügyfélhez, este pedig jövök haza. Hidd el az a 2 x fél óra nekem sokat számít, amit az autópályán mások zavarása nélkül kicsit jobban nyomott gázpedállal hozni tudok. (Reggel nem kell korán kelnem, kapkodnom, este pedig előbb lerakhatom az autót és pihenhetek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest