Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Értem. Szerinted a világ csak autópályából áll? Szép dolog az átlag, de azért itt nálunk nem tükörsima pályák vannak. Az M5 csoda ha nincs valahol felbontva. M3 reggel-este be van állva, M7 nyáron áll be, M1 ugyanez. Tavaly volt hogy Pest-Szeged 2,5 óra volt mert Kecskemétnél egy sávon lehetett haladni, mert épp a bozótot írtották.
Nekem baromira nem mindegy, hogy pl egy Budapest-Kölcse 3 óra 15 vagy 3 óra 45 perc. (De mondhattam volna Pécset, Sátoraljaújhelyet, Keszthelyet, Őriszentpétert, stb.) Reggel megyek az ügyfélhez, este pedig jövök haza. Hidd el az a 2 x fél óra nekem sokat számít, amit az autópályán mások zavarása nélkül kicsit jobban nyomott gázpedállal hozni tudok. (Reggel nem kell korán kelnem, kapkodnom, este pedig előbb lerakhatom az autót és pihenhetek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest