Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Cicero
üzenetére
Patchway sima, en Cribbsen laktam elsonek, aztan Lawrence weston - az azert mar finomabb teszta
Embere valogatja, Filtonnal sincs az egvilagon semmi baj ha kicsit is mas vagy mint a normal egyepesedett agyu magyar/csolatasu vilagpolgar. Minden keruletben vannak mindenhonnan szarmazo emberkek, en St. Pauls-ba jartam sorozni a jamaikaiakkal anno, tehat engem kb semmi nem zavar. Persze mondom emberfuggo, de Filton szvsz pont nem lehet para semmilyen szempontbol. Persze nem egy Clifton
albit sztem csak agencyn keresztul erdemes. Penesz szinte mindenhol lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Embere valogatja, Filtonnal sincs az egvilagon semmi baj ha kicsit is mas vagy mint a normal egyepesedett agyu magyar/csolatasu vilagpolgar. Minden keruletben vannak mindenhonnan szarmazo emberkek, en St. Pauls-ba jartam sorozni a jamaikaiakkal anno, tehat engem kb semmi nem zavar. Persze mondom emberfuggo, de Filton szvsz pont nem lehet para semmilyen szempontbol. Persze nem egy Clifton