Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nem tudom, lehet én vagyok a világ szerencsése, de én konkrétan nem láttam még közelről nagy háztartási gépet elromlani, fateréknál krepált be most a 15 éves mosógép, de ennyi... igaz általában megéri nem a legolcsóbb, tényleg ipari hulladéknak minősülő dolgokat megvenni, de azért nem a miele vonalon mozgunk meg stb.
azelőtti emlékem a '98as vb döntő napján sz@rt be a hűtőnk 
persze nyilván van ami besz@rik gariidő + 3 nap, de nekem ne mondja senki, hogy a lehel hűtők és kockaladák idejében ilyen sosem volt

erdey_a: a 16 éves hűtőnél tuti veszel jobbat, de egy fogysztásmérővel érdemes lehet megnézni, hogy mennyit eszik, ill. az is hasznos lehet ha nem sokkal nagyobb, mint ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azelőtti emlékem a '98as vb döntő napján sz@rt be a hűtőnk