- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem az a fura, hogy eddig mindig a tányérból közvetlenül ez a kutyapöcs-kábel jött, amiből középen kilóg a kis rézdrót, és kis csavaros rögzítése van, azt dugtam a tv-be. Most meg a falban van csak csatlakozó, az meg hagyományos antenna (apa a falban, anya a tv-ben). Szerintem a tv mezei antenna-jelet keres ezen a bemenet, nem szatelitet, ha meg szatelitet keresnék vele, azt meg a másik bemenetén nézné, ami meg ugye üres.
Így néz ki a fali szekrény: [kép] [kép]. Elve a tányértól is több kábel jön be, aztán ezek vannak valahogy sorba kötve. Ahogy nézem eleve átépített rendszer, a fali doboz nincs bekötve, de nem is volt. A feltekert kábel a gyerekszobáé, vékony volt a cső, azt kikötöttem, és visszahúztam, hogy az utp lemenjen, de az csak egy megszüntetett végpont.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest