Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, nem akartam elkiabálni, de azért most már le merem írni, hogy úgy néz ki, túlélem...
Másnap reggelre volt egy kis fejfájásom (az időjárás meghülyülése miatt ez nem feltétlenül az oltás sara, csak ugye 30 fok lett megint a 16 után), illetve olyan 28 órával a beadás után megjött az általános izomfájdalom, gyengeség, szemégés, de betoltam egy szem ibuprofent, és egy órán belül eltűnt. Most vagyok 48 órával az oltás után, és eddig 'ma tünetmentes voltam' - (c) twollah. A beadás helye az ugyan érzékeny, de rutinosan a törött karomba kértem, szóval így nem is annyira feltűnő.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest