Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Naszóval, kezdjük a legelején.
Múlt évben vettünk ugye egy Ford Focust, amiről decemberben kiderült, hogy a karosszéria illesztésénél lévő tömítés repedése miatt beázik. Nem garanciális hiba, 490ezer a javítás. Nem ragozom, de a szervizzel és a Ford Magyarországgal folytatott egyeztetéseknek hála mostanra 200-ban megáll a sztori. Ennyit a pozitívumokról.
Ugyanis ugyanezt az autót hétfőn szervizbe kellett vinni, mert nem lehetett váltani, a kuplung nem emel ki. Talán holnapra lesz alkatrész és a jövő héten vissza is kaphatom, azaz vihetem a másik szervizbe megcsináltatni a beázást. Alig 4 hétig kell tehát egy 3,5 éves autót nélkülöznöm…
A fordot feleség vezeti, neki kell addig valami kocsi. Hát kérjük el anyósomét. Nem ragozom ezt se, de annak időközben kilyukadt a hűtője és nem volt benne olaj. Azért most működik.
Én céges szekeret hajtok, azaz csak hajtanék, mert a főnököm autója egy nyúllal való találkozó után 2 hétre szervizbe került (bár januárban már volt egy hétig szervizben váltó probléma miatt), így elkérte az enyémet, én meg elkértem apámtól a Fiat Stilot.
Apám persze alig jár a kocsival, meg hát 73 éves, sz@rik rá, de én meg kellett állapítsam, hogy teljes futómű generálra szorul a kocsi, mert nem marad az úton. A hűtője ennek is lyukas, első fék gyakorlatilag nincs, a kipufogó középen lyukas, kifúj.Megváltás volt, hogy ma délután visszakaptam a cégest és letehettem a Fiatot (majd visszük szervizbe).
Aztán hazajöttem a visszakapott céges audival, de gyanúsan gázolajszagú volt. Hazaértem, felnyitottam a motorháztetőt, lepattintottam a motortakaró burkolatot és gázolajban úszik az egész hengerfej. Jó hogy nem gyulladt ránk a gyerekekkel a kocsi.Szóval a saját ford hetekig szervizben, a céges kocsi halott, a két kocsi amit kölcsön tudunk kérni bontószökevény.
Noch dazu:
Kollégám barátnőjének autójában egy ideje nem jó a fűtés. Ezzel a kocsival elindultak szombaton autópályán Tatabányára. Útközben fehér füst, megállás. Megfőzték a motort. Gondolom dugulás volt a rendszerben, csak a városi csettegéskor nem adta ki, most a pályázás meg betett.Nővéremék Ford C-max-a ismeretlen eredetű, váratlan nemindulások miatt hetek óta szervizben van. Ők is a Fiat Stilo-t vitték volna, de hát ugye az nálam van. Buszoznak.
Ennyi zanzásítva. Még csak február van, de ennyi autó körülöttem eddig 39 év alatt sem „hullott el”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7 IV váz + Cage + Akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- Intel Core i5-12400F CPU + gyári hűtő
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest