Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Naszóval, kezdjük a legelején.
Múlt évben vettünk ugye egy Ford Focust, amiről decemberben kiderült, hogy a karosszéria illesztésénél lévő tömítés repedése miatt beázik. Nem garanciális hiba, 490ezer a javítás. Nem ragozom, de a szervizzel és a Ford Magyarországgal folytatott egyeztetéseknek hála mostanra 200-ban megáll a sztori. Ennyit a pozitívumokról.
Ugyanis ugyanezt az autót hétfőn szervizbe kellett vinni, mert nem lehetett váltani, a kuplung nem emel ki. Talán holnapra lesz alkatrész és a jövő héten vissza is kaphatom, azaz vihetem a másik szervizbe megcsináltatni a beázást. Alig 4 hétig kell tehát egy 3,5 éves autót nélkülöznöm…
A fordot feleség vezeti, neki kell addig valami kocsi. Hát kérjük el anyósomét. Nem ragozom ezt se, de annak időközben kilyukadt a hűtője és nem volt benne olaj. Azért most működik.
Én céges szekeret hajtok, azaz csak hajtanék, mert a főnököm autója egy nyúllal való találkozó után 2 hétre szervizbe került (bár januárban már volt egy hétig szervizben váltó probléma miatt), így elkérte az enyémet, én meg elkértem apámtól a Fiat Stilot.
Apám persze alig jár a kocsival, meg hát 73 éves, sz@rik rá, de én meg kellett állapítsam, hogy teljes futómű generálra szorul a kocsi, mert nem marad az úton. A hűtője ennek is lyukas, első fék gyakorlatilag nincs, a kipufogó középen lyukas, kifúj.Megváltás volt, hogy ma délután visszakaptam a cégest és letehettem a Fiatot (majd visszük szervizbe).
Aztán hazajöttem a visszakapott céges audival, de gyanúsan gázolajszagú volt. Hazaértem, felnyitottam a motorháztetőt, lepattintottam a motortakaró burkolatot és gázolajban úszik az egész hengerfej. Jó hogy nem gyulladt ránk a gyerekekkel a kocsi.Szóval a saját ford hetekig szervizben, a céges kocsi halott, a két kocsi amit kölcsön tudunk kérni bontószökevény.
Noch dazu:
Kollégám barátnőjének autójában egy ideje nem jó a fűtés. Ezzel a kocsival elindultak szombaton autópályán Tatabányára. Útközben fehér füst, megállás. Megfőzték a motort. Gondolom dugulás volt a rendszerben, csak a városi csettegéskor nem adta ki, most a pályázás meg betett.Nővéremék Ford C-max-a ismeretlen eredetű, váratlan nemindulások miatt hetek óta szervizben van. Ők is a Fiat Stilo-t vitték volna, de hát ugye az nálam van. Buszoznak.
Ennyi zanzásítva. Még csak február van, de ennyi autó körülöttem eddig 39 év alatt sem „hullott el”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 16 GB (2x8) DDR5 4800MHz CL40
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest