Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Tegnap hivott munkatars, hogy koronavirusos lett meg a felesege is viszont a ket gyerekuk egyelore negativ.
Mivel kedden dolgoztam vele vagy 10 percig maszkban meg egymast tavolrol kerulgetve a heten, tegnap elmentem a tesztkozpontba en is. Vegighivtam a mutosoket, orvosi rendeloket akinek a heten dolgoztam, hogy mi van.
Eredmeny 3-5 nap mulva, addig itthon feleseggel aki itthonrol tanit es a harom gyerek...Mi senkivel nem jarunk ossze, a gyerekek sem szerencsere 3 van igy nem unjak agyon magukat. Ebbol a korbol sokat nem kellett telefonalni. Csak az anyos+ ferje es kozos gyerek jar hozzank senki mas. Boltba se jarunk, minden online jon.
Kerdezem kollegat, hogy szerinte o kapta el es fertozte meg a feleseget vagy fordiva, vagy lovese sincs?
Biztosan tudjak, hogy atjott a szomszed csalad nalunk a gyerekkekkel "szocializalodni", es toluk kaptak el.
O full tunetmentes, a felesege elvesztette az izlelest, faj a feje, orra bedugult.Persze volt olyan nap, hogy 3 kulonbozo orvos mellet ultem es onnan at egy uj noverhez.
Nem orulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Civilization V
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest