Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

Tegnap hivott munkatars, hogy koronavirusos lett meg a felesege is viszont a ket gyerekuk egyelore negativ.

Mivel kedden dolgoztam vele vagy 10 percig maszkban meg egymast tavolrol kerulgetve a heten, tegnap elmentem a tesztkozpontba en is. Vegighivtam a mutosoket, orvosi rendeloket akinek a heten dolgoztam, hogy mi van.
    Eredmeny 3-5 nap mulva, addig itthon feleseggel aki itthonrol tanit es a harom gyerek...

Mi senkivel nem jarunk ossze, a gyerekek sem szerencsere 3 van igy nem unjak agyon magukat. Ebbol a korbol sokat nem kellett telefonalni. Csak az anyos+ ferje es kozos gyerek jar hozzank senki mas. Boltba se jarunk, minden online jon.

Kerdezem kollegat, hogy szerinte o kapta el es fertozte meg a feleseget vagy fordiva, vagy lovese sincs?

Biztosan tudjak, hogy atjott a szomszed csalad nalunk a gyerekkekkel "szocializalodni", es toluk kaptak el.
    O full tunetmentes, a felesege elvesztette az izlelest, faj a feje, orra bedugult.

Persze volt olyan nap, hogy 3 kulonbozo orvos mellet ultem es onnan at egy uj noverhez.
    Nem orulok. :((

Új hozzászólás Aktív témák