- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Netfone
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Tegnap hivott munkatars, hogy koronavirusos lett meg a felesege is viszont a ket gyerekuk egyelore negativ.
Mivel kedden dolgoztam vele vagy 10 percig maszkban meg egymast tavolrol kerulgetve a heten, tegnap elmentem a tesztkozpontba en is. Vegighivtam a mutosoket, orvosi rendeloket akinek a heten dolgoztam, hogy mi van.
Eredmeny 3-5 nap mulva, addig itthon feleseggel aki itthonrol tanit es a harom gyerek...Mi senkivel nem jarunk ossze, a gyerekek sem szerencsere 3 van igy nem unjak agyon magukat. Ebbol a korbol sokat nem kellett telefonalni. Csak az anyos+ ferje es kozos gyerek jar hozzank senki mas. Boltba se jarunk, minden online jon.
Kerdezem kollegat, hogy szerinte o kapta el es fertozte meg a feleseget vagy fordiva, vagy lovese sincs?
Biztosan tudjak, hogy atjott a szomszed csalad nalunk a gyerekkekkel "szocializalodni", es toluk kaptak el.
O full tunetmentes, a felesege elvesztette az izlelest, faj a feje, orra bedugult.Persze volt olyan nap, hogy 3 kulonbozo orvos mellet ultem es onnan at egy uj noverhez.
Nem orulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming VG32UQA1A VA / 4K / 160hz
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Amazfit GTR Mini okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest