- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ezt mindenki tudja, de valaki kalandvágyó

mondjuk én nem kerestem keveset kint a sok munkával, de el is vertem szépen a picsába az egészet, bejártam a világot, vettem ezt-azt, ettem-ittam.
más ember ebből kacsalábon forgó palotát vett volna, én meg vettem pici nyaralót, fél házat, meg rohadtsok élményt. mondjuk meg is van az eredménye a napi 12-16 órázásnak, meg a csekély mennyiségű alkoholnak, ami a "szakmához" tartozóan kötelező jelleggel átcsorgott a beleimen
iszok is egy üveg pezsit, nemsoká vége az ügyeletnek
holnap meg megyek, és eltemetjük drága apámnagybátyját, aki szemenként magozta a szőlőt a pálinkához.
(nem írom le még egyszer, ízlelgessétek szavanként. finom, van még, nem eladó.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest