- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ebbe a témába, mint laikus, nem akarok nagyon részletesen belemenni, de az akkumulátor a legritkább esetben hibásodik meg, ha mégis, cellákat cserélnek, tehát mondhatni hogy pusztán a gyártás a nagy ökológiai lábnyom. Fenntartás pedig akár nap/atom-energiából is megoldható. Cserében a belső égésű motorral szerelt járművek esetén folyamatos szennyezés vehető észre, mert nem csak a kipufogógáz, de az olaj, és egyéb tartozékok cseréje, vagy akár a keletkezett fékpor is ide sorolható. Másrészt gyakori a hibrid verdák felhasználása, ott belső égésű és elektromos pakk is van, tehát minden, csak nem elkerülhető hogy hajszárító motorral hajtsuk autóinkat. Legalábbis azt amit napi közlekedésre szánunk. Azért élményfaktor konzerválás gyanánt én is eltároltam egy 2T motort, imádom a hangját és az illatát.
#72148 peterkeT: Ezért vagyok vele én is hadilábon, meg ugye az e-Up-ot 2019 év végén kivonták, a 7,5m-s alapár, kedvezménnyel, elektronyos autó támogatással és egy kis alkuval simán megállt 5m-ben. Ehhez képest jó pár éveseket látok a hahu-n ennyiért. Villanyos Golf/Leaf/Focus lenne a kényelmes méretkategória, abból persze jó pár éves csak használt fér bele a kerete, de használni lényegesen korrektebb számomra (183cm) és még a bringa is belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Seagate 500G
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest