- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Amúgy én szerintem már átestem ezen a víruson. Múlt hét hétfőre virradóra picit fájt a torkom, az izmaim végig, és kicsit hőemelkedésem volt, amitől fájt a fejem is, és nagyon fáradtnak éreztem magam.
Nagyjából egy nap alatt elmúlt, mintha mi se történt volna. 3-4 nap múlva a hőemelkedés visszajött egy picit, aztán megint elmúlt. Kétszer fél szem algopyrint vettem be.
Azért gondolom, hogy ez most nem influenza volt, mert az nálam mindig cirka egy hét, és sorban jönnek a tünetek, hogy két nap torokfájás, három nap takonykór, majd kis köhögés. Most ez teljesen kimaradt, és olvastam másoktól is, hogy gyakorlatilag ennyi volt nekik a koronavírus, minimális tünettel, gyorsan. SZóval ez most más volt, mint a szokásos.Remélem, nem adtam át senkinek. Igazából 12 napja nem nagyon mentem el itthonról, csak boltba, szájmaszkban. De lehet, hogy nem az volt, hanem valami tök más...
De ha csak egy picit is igaz, amit mondanak, hogy 80% enyhe tünettel vészeli át, vagy tünetmentesen, és sose diagnosztizálják, akkor akár hihető is lehet.
Ui. és ma hívott az egyik kollégám, hogy tegnapelőtt neki is ilyen volt, és másnapra elmúlt. lehet, hogy pont egyszerre kaptuk el még az irodában (múlt hétfő óta van home office)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest