Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    Amúgy én szerintem már átestem ezen a víruson. Múlt hét hétfőre virradóra picit fájt a torkom, az izmaim végig, és kicsit hőemelkedésem volt, amitől fájt a fejem is, és nagyon fáradtnak éreztem magam.
    Nagyjából egy nap alatt elmúlt, mintha mi se történt volna. 3-4 nap múlva a hőemelkedés visszajött egy picit, aztán megint elmúlt. Kétszer fél szem algopyrint vettem be.
    Azért gondolom, hogy ez most nem influenza volt, mert az nálam mindig cirka egy hét, és sorban jönnek a tünetek, hogy két nap torokfájás, három nap takonykór, majd kis köhögés. Most ez teljesen kimaradt, és olvastam másoktól is, hogy gyakorlatilag ennyi volt nekik a koronavírus, minimális tünettel, gyorsan. SZóval ez most más volt, mint a szokásos.

    Remélem, nem adtam át senkinek. Igazából 12 napja nem nagyon mentem el itthonról, csak boltba, szájmaszkban. De lehet, hogy nem az volt, hanem valami tök más...

    De ha csak egy picit is igaz, amit mondanak, hogy 80% enyhe tünettel vészeli át, vagy tünetmentesen, és sose diagnosztizálják, akkor akár hihető is lehet.

    Ui. és ma hívott az egyik kollégám, hogy tegnapelőtt neki is ilyen volt, és másnapra elmúlt. lehet, hogy pont egyszerre kaptuk el még az irodában (múlt hétfő óta van home office)

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák