Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz fokukac #61059 üzenetére

Holnapra biztos elmúlik, mert már december lesz. Addig is elmegyek még egyet futni. Biciklizéshez hideg van. Dunáig meg el lehet ugyan jutni a Majna mellett, az viszont odáig végig emelkedik. Pfff. Ja, az új minire meg nem megy fel a réginek a kereke, mert máshol vannak a lyukak (meg eggyel több is kéne). Feltettem ebayre, meg egyúttal néztem volna másikat is, de nagyon igaz, hogy a német venni mindent félár alatt akar, eladni meg 10 eur-val olcsóbban, mint az új ára - mégiscsak használt. Ez ilyenkor karácsonyi leárazásoknál nagyon durva, bolti árak rendesen az ebay használt árai alatt vannak egy csomó mindenben. Bezzeg ha én teszek fel egy hirdetést, hogy 2 évet futott 15” téli gumi gyári alufelnivel, 6-7 mm-es profillal 300 eur, alku nélkül, akkor a legnagyobb ajánlat, amit eddig kaptam 200 eur volt, de általában 150-nel jönnek. :F Úgyhogy vesz a tököm téli gumit, hogy aztán meg évente 2x80 eur-ért még cseréltessem/centiroztassam/tároltassam is. Katica megkapta a Mazdát, azon a buzi osztrákok miatt úgyis van, én meg legalább hajtom a háromhengeres fűnyírót. Nyári gumin. Ha elkopik, mehet erre is a négyévszakos.

Lol, hiába járt le a szerkesztés, ha safarival visszamegyek, tudok még szerkeszteni, és engedi posztolni is.

Ez megy más böngészővel is? Már 10 perc fölött vagyok, és még mindig működik, vagy ötödszörre is, hehe.

p

Új hozzászólás Aktív témák