Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Na és megértetted?
Én pont a novembert biztos nem akartam volna megtartani. Mert akkor szombaton nem tudtam volna mind a 60-féle bort végigkóstolni. Persze így se tudtam csak vagy 25-öt, de nem kapacitás hanem idő hiányában. Meg hát nem kiköpős hanem lenyelős verzióban nyomtam, és az utolsóknál már kezdett bizonytalanná válni az illat és ízérzékelésem is. Rossz borokat nyilván nem kóstoltam, vagyis úgy mondom nemigen volt, esetleg kevésbé kiemelkedő. Voltak újdonságok, érdekességek, visszatérők, meg kedvencek is. Azért az sokat mond a hozzáállásokról, hogy nagyjából azonos érkezési idővel, amikor én még épphogy kacsingattam a fehérek felől a rosék felé, de még találtam érdekeset a fehérekből is, akkor már volt aki a harmadik féle vörösét itta. Persze olyan is akadt, aki eleve csak vörösözött, de kétségtelen, hogy azok tudtak többet végigtolni, akik nem időztek el a saját kiértékelésen, vagy nem nagyon hallgatták meg mit mond a borász az adott borról. Inni jöttek, kész. Persze az is érdekes volt, hogy aki fehér sorok után vörös sorokat kóstolt, a végén kb. 3 féle fehér desszertbort tudott feltenni a végére. Barta szamorodnija és Bujdosó Tramontanája volt a hölgyek desszertslágere.
Szóval jó volt na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest