Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

Lehet, hogy egyre jobb az állóképességed, de a szövegértésed határozottan romlik :P

én nem mondtam, hogy tiltott, vagy illegális. Nem is érdekel küönösebben, hogy mi van benne.
    Hanem azt mondtam, hogy a hatás ugyanaz, mint a doppingnál, hogy többet tudsz teljesíteni, mint amennyit egyébként tudnál, tehát önmagad csapod be.

Az én kérdésem csupán filozófikus: de miért?
    Mi értelme van maratont futni, azon kívül, hogy jó érzés, hogy tudod, hogy meg tudod csinálni?

Ui. és TBS kérdezi, szintén filozófikus jelleggel, hogy vajon megérjük-e, hogy arra panaszkodsz majd, hogy a sok egészséges életmódban szétment a térded? :U :B

Úgy érted, hogy többet tudok teljesíteni, ha tápanyagot veszek magamhoz, mint ha nem? Na ja.

Az ilyen filozófikus kérdésekbe meg nagyon ne menjünk bele, ez kb ugyanaz, mint a mi értelme van a rendes boroknak, vagy miért iszik valaki kézműves sört, vagy mennyivel más az Adrián nyaralni, mint Kővágóőrs alsón?

A térdem meg nem fog szétmenni, ez ilyen urban legend, nyilván tönkre lehet tenni mindenféle eszetlenkedéssel, de alapvetően ha normálisan csinálod, szépen regenerálja magát folyamatosan. Futóknál gyakorlatilag ismeretlen jelenség a térdprobléma, inkább egyéb sportoknál jön elő, ahol teljesen más hatások is érik (pl. focistáknál, mert állandóan felrugdossák őket, meg ilyesmik). De ebbe már tényleg ne menjünk bele.

p

Új hozzászólás Aktív témák