Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Egy jó darabig szolidaritásból (mert tetszett a tartalom, stb) direkt kikapcsoltam a különböző adblock-okat a PH-n. (Van belőle 3 is.)
Aztán a pofámba ugró ablakot jobb felül X-szel bezárva átirányított a hirdetett honlapra.
Utána az epilepsziásokra tekintet nélkül villogott. (Nekem migrénem, kedvesemnek epilepsziája.)
Majd rosszul tesztelve eltakarta a fél fórumot a háttérkép-reklám, csak az alja látszott a lényegnek.Azóta úgy döntöttem, hogy az első miatt etikátlan, a második miatt árt a közvetlen környezetemnek, a harmadik miatt használhatatlanná teszi azt, ami miatt ide járok. Szóval visszaállítottam alapértelmezettre az alapban installált adblock-okat PH szemszögből. Ez volt már pár éve.
Kövezzetek meg, de amennyit én használok a rendszerből, a kattintásaim visszahozzák (plusz 1 szám a statisztikában, 3 topicot nézek rendszeresen össz-vissz).
Közben generálom a tartalmat, amit más megnéz. Általában több információt tolok be a rendszerbe, mint kiszedek. Főleg, hogy a szakmai topic-okban basznak válaszolni a mélyebb kérdéseimre hozzáértés, vagy türelem hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest