- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Ertem, hogy kivaloan tudod fikazni, en is tudnam, meg gondolom mindenki. Elegansan le is lehet szarni, es akkor nem nezel ki fikamesternek.
Miért is kellene nekem bemondásra elhinni, hogy valóban ez a probléma és nem marketing stratégiai, vagy egyéb üzletpolitikai döntések következményei ezek, esetleg koncepciós limitáltság, hozzá nem értés?
Egyik nem zarja ki a masikat, de azt nem ertem, hogy akar elhiszed akar nem, hogy az adblokkolas problamat okoz, miert erzed fontosnak, hogy mindenkepp valami hibat talalj, amibol azt a kovetkeztetest tudod levonni, hogy valaki hulye. Ennek mi ertelme van? Miert nem mondjuk megvonod a vallad, hagyod a blokkolast, es kesz? Jobb erzes azt mondani, hogy a marketinghez is hulyek, az uzlethez is hulyek, es ugy altalaban mindenhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest