Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz EQMontoya #60593 üzenetére

    Vannak ilyenek. Az egyik rokonomat egy ilyen megverte Budaörsön (monduk ő volt a hülye, hogy nem hajtott el, de nem is hitte, hogy ilyen megtörténhet).

    Tegnap toltam egy Bp-Szeged túrát megint, siralmas, ami van. Csak kb. 10-szer akartak megölni.
    De ilyenek, hogy előzi az egyik kamion a másikat (bár tilos neki, de volt vagy 10 db, ami mégis), sor van, megyünk százzal a belső sávban az előző kamion mögött, és akkor megérkezik hátulról a versenyző 180-nal, és villog, hogy takarodjunk előle, de hova? végül satuzott, de majdnem belém jött. De nem tudom, mit gondolt, hogy majd eltakarodik előle a 10 autós sor, és a két kamion is?

    vagy a másik, aki látja, hogy érkezel 130-140-nel, de azért bevág a külsőből a belső sávba, közvetlenül eléd 100-zal, index nélkül, majd amikor ezt dudálással nehezményezem, megsértődik, és később, mikor elmegyek mellette, visszaelőz, és beáll elém, és befékez?

    Az olyanokról nem is beszélve, akik a városban összevissza cikáznak index nélkül, és a kereszteződés előtt jut az eszükbe, hogy most váltalának 3-4 sávot, mert hát ő a szélső sávból szeretne a kerepesin balra kanyarodni a hungáriára, és vagy fordítva, a belsőből jobbra - az ilyenek miatt van amúgy a dugó. Mindegy,megyek dolgozni, leülök magamtól.

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák