Hirdetés
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
És itt Szegeden a sok külföldi miatt még rosszabb a városon belül. Tegnap ugye mozgattam a családot. Előttem egy ember szerb rendszámos autóval konkrétan állóra fékezett egy teljesen üres úton, mert nem tudta eldönteni merre megy. De a legjobb az amikor megyek óra szerint 55 körül a város olyan szakaszain ahol 4 sáv van (2x2) a külsőben, erre üvöltő motorral a corsa-suzuki-rand () % kisköbcentis/lefosclott taliga megelőz, majd 50-re visszalassít esetleg megáll a sávban. Lehet ebbe használódtam el.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
vállalhatatlan a közlekedés, és ezen a 2 sávos autópálya csak súlyosbít. azt már nem is említem, hogy a tegnapi Kecskemét-Budapest 86 kilométerét 3,5 óra alatt sikerült megtenni egy kellemes baleset miatt...
mire a dugó kialakulása után a 10 kilométerre lévő lehajtóhoz értünk, eltelt 1,5 óra. addigra meg persze a régi 5 is állt mint a gerely.
szép ez...
ToBeY: és erre esetleg nem gondolt előtte, hogy vannak nála nagyobbak is? bár a méret nem számít semmit, engem is le lehet ütni bármikor. de ha meg se próbálja, akkor minek pattog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest