Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
És itt Szegeden a sok külföldi miatt még rosszabb a városon belül. Tegnap ugye mozgattam a családot. Előttem egy ember szerb rendszámos autóval konkrétan állóra fékezett egy teljesen üres úton, mert nem tudta eldönteni merre megy. De a legjobb az amikor megyek óra szerint 55 körül a város olyan szakaszain ahol 4 sáv van (2x2) a külsőben, erre üvöltő motorral a corsa-suzuki-rand () % kisköbcentis/lefosclott taliga megelőz, majd 50-re visszalassít esetleg megáll a sávban. Lehet ebbe használódtam el.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
vállalhatatlan a közlekedés, és ezen a 2 sávos autópálya csak súlyosbít. azt már nem is említem, hogy a tegnapi Kecskemét-Budapest 86 kilométerét 3,5 óra alatt sikerült megtenni egy kellemes baleset miatt...
mire a dugó kialakulása után a 10 kilométerre lévő lehajtóhoz értünk, eltelt 1,5 óra. addigra meg persze a régi 5 is állt mint a gerely.
szép ez...
ToBeY: és erre esetleg nem gondolt előtte, hogy vannak nála nagyobbak is? bár a méret nem számít semmit, engem is le lehet ütni bármikor. de ha meg se próbálja, akkor minek pattog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest