Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Flying rabbit esetleg? Szerintem az pl. tök jó, ha van csapon, bármikor jöhet. Üvegesben mondjuk nem vennék.
Bizony szar? Azért mert neked nem ízlett? Szerintem sörből az a szar, ami objektíven szar, hibás ízű, vizes, aromátlan, szar alapanyagokból, kukoricából készül, fejfájós stb. Én például nem szeretem az édeskés belga vagy cseh barnákat, mert émelyítenek, ettől még nem szarok, távolról sem, van bennük anyag, valaki becsületesen megcsinálta őket rendes alapanyagokból, eljárással, csak nem nekem.

Már az aszú is szar? Ja, az 1500 forintos 3p pancsolt tokajkerházas (elnézést, grand tokaj
) nem annyira jó. Azért "nem issza senki" (egyébként de), mert nem tudja vagy akarja megfizetni azt a minőséget, ami méltó a műfajhoz. Az aszú egy borkülönlegesség, és már eleve amiatt, hogy édes, kevesebben, illetve ritkábban isszák.BlackSoul: 8 sört, főleg a testesebb komolyabb aromás söröket eléggé félrevezető egyszerre kóstolni, mert kb. 2. után tök másként ízleled a következőket, mintha elsőnek innád.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) nem annyira jó. Azért "nem issza senki" (egyébként de), mert nem tudja vagy akarja megfizetni azt a minőséget, ami méltó a műfajhoz. Az aszú egy borkülönlegesség, és már eleve amiatt, hogy édes, kevesebben, illetve ritkábban isszák.