Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz Vérboci #60074 üzenetére

Flying rabbit esetleg? Szerintem az pl. tök jó, ha van csapon, bármikor jöhet. Üvegesben mondjuk nem vennék.

Bizony szar? Azért mert neked nem ízlett? Szerintem sörből az a szar, ami objektíven szar, hibás ízű, vizes, aromátlan, szar alapanyagokból, kukoricából készül, fejfájós stb. Én például nem szeretem az édeskés belga vagy cseh barnákat, mert émelyítenek, ettől még nem szarok, távolról sem, van bennük anyag, valaki becsületesen megcsinálta őket rendes alapanyagokból, eljárással, csak nem nekem. :))

Már az aszú is szar? Ja, az 1500 forintos 3p pancsolt tokajkerházas (elnézést, grand tokaj :D) nem annyira jó. Azért "nem issza senki" (egyébként de), mert nem tudja vagy akarja megfizetni azt a minőséget, ami méltó a műfajhoz. Az aszú egy borkülönlegesség, és már eleve amiatt, hogy édes, kevesebben, illetve ritkábban isszák.

BlackSoul: 8 sört, főleg a testesebb komolyabb aromás söröket eléggé félrevezető egyszerre kóstolni, mert kb. 2. után tök másként ízleled a következőket, mintha elsőnek innád.

Új hozzászólás Aktív témák