Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez a selejt érdekes kérdés, mert ugye nem az afrikai vadonban vagy a dél-amerikai dzsungelben élünk. Speciel én Európában töltöm időm nagy részét, itt kell érvényesülnöm, betevőt megkeresni, így számomra egészen más képességek, tulajdonságok hasznosak. Számomra egészen riasztó az utóbbi években egyre nagyobb tömegben fellelhető üresfejű konditerembuzi, akik a fittség oltáránál tömjéneznek nap mint nap, és a gym a minden. Mellette üres tekintet, zéró kreatív gondolat avagy lelki/szellemi értékteremtés és még sorolhatnám.
Amióta az eszemet tudom mindig is túlsúlyos voltam, így persze rám lehet húzni, hogy az irigység beszél belőlem, de azért aki kicsit is ismer az tudja, hogy erről szó sincs. Egyszerűen máshol vannak a prioritásaim, soha nem érdekelt különösebben a testem formája. Mivel szeretek mozogni ezért az állóképességért volt már, hogy fogyóztam, vagy rendszert vittem a fizikailag aktív programjaimba, de ennyi, az egészségemre figyelek nyilván. Belegondolva nem tudok egyetlen dolgot sem felidézni amiben gátolt volna a súlyfeleslegesem.
Ha egyszer milliárdos leszek akkor viszont tuti megfizetek néhány tudóst, hogy járjanak a végére az anyagcsere rejtélyének és nyomorba döntöm az összes fogyókúrákból, diétákból megélő kuruzslót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Horgász topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest