- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jófajta rendereken a Motorola következő kagylója
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez a selejt érdekes kérdés, mert ugye nem az afrikai vadonban vagy a dél-amerikai dzsungelben élünk. Speciel én Európában töltöm időm nagy részét, itt kell érvényesülnöm, betevőt megkeresni, így számomra egészen más képességek, tulajdonságok hasznosak. Számomra egészen riasztó az utóbbi években egyre nagyobb tömegben fellelhető üresfejű konditerembuzi, akik a fittség oltáránál tömjéneznek nap mint nap, és a gym a minden. Mellette üres tekintet, zéró kreatív gondolat avagy lelki/szellemi értékteremtés és még sorolhatnám.
Amióta az eszemet tudom mindig is túlsúlyos voltam, így persze rám lehet húzni, hogy az irigység beszél belőlem, de azért aki kicsit is ismer az tudja, hogy erről szó sincs. Egyszerűen máshol vannak a prioritásaim, soha nem érdekelt különösebben a testem formája. Mivel szeretek mozogni ezért az állóképességért volt már, hogy fogyóztam, vagy rendszert vittem a fizikailag aktív programjaimba, de ennyi, az egészségemre figyelek nyilván. Belegondolva nem tudok egyetlen dolgot sem felidézni amiben gátolt volna a súlyfeleslegesem.
Ha egyszer milliárdos leszek akkor viszont tuti megfizetek néhány tudóst, hogy járjanak a végére az anyagcsere rejtélyének és nyomorba döntöm az összes fogyókúrákból, diétákból megélő kuruzslót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Formula-1
- Jófajta rendereken a Motorola következő kagylója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest