Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Hehe, hétfőn volt egy pozitív élményem a helyi rendőrökkel

BP, Heim Pál kórháznál megyek befelé az Üllőin, de meg kellett forduljak.
Szépen beállok a balra kanyarodóba, persze megfordulni nem lehet csak balra kanyarodni miután a jobbra kanyarodókat is ráeresztették, úgyhogy mehettem volna ki a világ végére.
Szemből pont nem jött senki, csak messze 1-2 autó, kövér gáz, kormány tökig csavarva simán megfordultam. Éppen mennék nyugodtan tovább..... bijjú-bijjú - a francba
Persze a két távoli kocsi egyike rendőrautó volt.
Udvariasan üdvözöltem az urat, korrektül megkérdezte, hogy milyen nyelven tudok (német rendszámú kocsival tolom), aztán elkérte a jogsit.
Elnézést kértem, meg közösen megállapítottuk, hogy a piros lámpánál, záróvonalon megfordulás annyira nem bölcs dolog.
Odaadtam a jogsit és útlevelet (mindkettő NZ
) meg a forgalmit, majd elment a kocsijához. Úgy 5 perc mulva visszajött, és mondta, hogy eltekint az 50+50 ezres büntitől, plusz csak szóbeli megrovást kapok. Azért még megkérdeztem normálisan, hogy javasoljon egy helyet ahol szabályosan meg tudok fordulni, de annyit mondott, hogy "arra nagyon messzire". Elköszöntünk, visszaadta a papírokat (szerintem túl sok lett volna vele a bürokrácia azért nem vállalta be a büntit
), és jó utat kívántunk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest