- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
Mire meglett ez a topic elsírtam magam. Amúgy kis segítséget kérnék. Volt egy netes rendelésem, ami utólag kiderült, hogy nem fog megjönni, mivel a posta faszán elkeverte. Nem volt nagy termék, kb. 10 ezer forintos. Lehet a Kiss Józsikánál meg a Terinél is Debrecenben.
Felvettem a kapcsolatot a bolttal e-mailben, ők annyit mondtak, hogy a posta rendszere szerint kint van, és megkérdezték mondták-e nekem az átvevő helyen, ahova a rendelést kértem, hogy nem jött meg. Mondtam, hogy igen, majd lejárt a műszakuk és elmentek a vérbe (mármint az e-mailes kapcsolatom). Hétvégén persze nem lehet velük beszélni.
A kérdésem, hogyha én most futárral megrendelem a terméket ugyanattól a bolttól, az mekkora gáz? Értelemszerűen amit postapontra kértem, azt lemondanám, kérdés ezt lehet-e. Szerdán kellett volna megjönnie, bárkit kérdek azt mondják kivitték, kivéve a postaponton, ahol lennie kéne. Mivel sürgősen kell a termék, ezért rendelném futárral, így is hét közepéig várnom kell majd rá.
Köteles vagyok a postapontos elkevert terméket is kifizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest