Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Bluetooth-headsetekről általában
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Biztos, hogy nem fake? Most hogy jobban belegondolok, talan a mult evben a Verzion (ISP) is kuldott ilyen behajtos levelet, akkor mar eleve szar napom volt amikor kibontottam...
Fel is hivtam oket, nem voltam tul udvaris, nekik is estem mint bolond tehen ...hogy 4+ eve autopay-en van ez a szar, annyit vonsz le amennyit akar a szamlamrol, minek kuldozget ide ilyen szarokat?!!!
Aztan kiderult, hogy nem ok kuldtek, megneztek es tenyleg autopayen voltam minden szamla ki volt fizetve, nem volt tartozas es ok nem kuldtek semmit nekem. Szoval aterzem a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Dark Souls sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion Slim 5 - 4060 GPU - 2 év garancia - számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest