Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ha figyelmesen olvastál volna, láthattad volna, hogy ezt nem én kezdtem, én csak mondtam, hogy én is bajlódok a szikrákkal, és van rá nemprofi, meg profi megoldás is, hogy megszabaduljunk tőle.

Egyébként addig nem érzed problémának, míg nem a tiéd, de mikor kb. lebénul fél percre az ujjad, és rendesen villan a szikra az ujjad meg bármi között, akkor átmenetileg azt is elfelejted, hogy hol vagy
Eddig nekem se volt ilyen gondom, még pulóvertől sem.
De most annyira, hogy a konyhában elmegyek a szikrázó hűtőtől a mosogatóig, ami 3 lépés, a csaphoz érve már megint szikra van.Na de látod ezt magamtól meg sem említettem volna, mert negyedannyira sem kellemetlen, mint az ha szar az idő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig nekem se volt ilyen gondom, még pulóvertől sem.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)