Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz parandroid #45022 üzenetére

közben már elmagyarázták a rajongó barátaim.
    Én már csak azért sem értettem, mert a hozzá kapott sim-kártyát csak hétfőn aktiválják, ergo miért ne nyomogathatnám addig a telefont a nélkül, hogy belerakom?

Na mindegy. Közben este feltelepültem, számomra nagyon hosszadalmas folyamatnak tűnt ez az egész epöl ájdí. Amikor billing address-t kért ahhoz, hogy be tudjak lépni a store-ba, hogy letöltsem a gmail alkalmazást, majd közölte, hogy nem létező karaktereket használok (érted, mert cupertino-ban nincs népfőrdőőő utca), akkor azért majdnem földhöz vágtam.

Na mindegy, a céges e-mail be van hangolva, a többi meg nem érdekel. Szerencsére van rá gugli music, tudom hallgatni, ha már előfizettem rá.

Azt már látom, hogy böngészni nem azon fogok, mert rohadt kicsik a betűk, és nem is tudom nagyobbra állítani (ha növelem a beállításoknál a betűméretet, csak a menüben növeli, az alkalmazásokban nem), és nem tördeli rendesen a sorokat...
    eleve nagyon keskeny az egész telefon, nem túl praktikus, pláne gépelésnél.
    Ja, és amit megfigyeltem még, hogy a felrakott gugli-s appok sokkal lebutítottabbak, mint androidon, fele annyi beállítási lehetőség van, és természetesen azokban is 1 mm-es betűk vannak, amit eléggé nehezményezek.

Alapvetően nagyon-nagyon jó érzés utána a kezembe venni a nexus 4-est, mert egyrészt nem szögletes, a kezembe simul, sokkal kellemesebb fogni, másrészt jóval szélesebb, és jobb olvasni, és sokkal könnyebb rajta gépelni - az iphone-on nem fogok hozzászólásokat írni, az tuti.

Egy blekkberrrinél nyilván nagyságrendekkel jobb, de használatban (az ujjlenyomat-olvasó kivételével) szerintem nemhogy a Nexus, hanem egy 60 ezres Moto G is leveri - ár érték-arányban biztosan.

Új hozzászólás Aktív témák