Hirdetés
- Yettel topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
közben már elmagyarázták a rajongó barátaim.
Én már csak azért sem értettem, mert a hozzá kapott sim-kártyát csak hétfőn aktiválják, ergo miért ne nyomogathatnám addig a telefont a nélkül, hogy belerakom?Na mindegy. Közben este feltelepültem, számomra nagyon hosszadalmas folyamatnak tűnt ez az egész epöl ájdí. Amikor billing address-t kért ahhoz, hogy be tudjak lépni a store-ba, hogy letöltsem a gmail alkalmazást, majd közölte, hogy nem létező karaktereket használok (érted, mert cupertino-ban nincs népfőrdőőő utca), akkor azért majdnem földhöz vágtam.
Na mindegy, a céges e-mail be van hangolva, a többi meg nem érdekel. Szerencsére van rá gugli music, tudom hallgatni, ha már előfizettem rá.
Azt már látom, hogy böngészni nem azon fogok, mert rohadt kicsik a betűk, és nem is tudom nagyobbra állítani (ha növelem a beállításoknál a betűméretet, csak a menüben növeli, az alkalmazásokban nem), és nem tördeli rendesen a sorokat...
eleve nagyon keskeny az egész telefon, nem túl praktikus, pláne gépelésnél.
Ja, és amit megfigyeltem még, hogy a felrakott gugli-s appok sokkal lebutítottabbak, mint androidon, fele annyi beállítási lehetőség van, és természetesen azokban is 1 mm-es betűk vannak, amit eléggé nehezményezek.Alapvetően nagyon-nagyon jó érzés utána a kezembe venni a nexus 4-est, mert egyrészt nem szögletes, a kezembe simul, sokkal kellemesebb fogni, másrészt jóval szélesebb, és jobb olvasni, és sokkal könnyebb rajta gépelni - az iphone-on nem fogok hozzászólásokat írni, az tuti.
Egy blekkberrrinél nyilván nagyságrendekkel jobb, de használatban (az ujjlenyomat-olvasó kivételével) szerintem nemhogy a Nexus, hanem egy 60 ezres Moto G is leveri - ár érték-arányban biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest