- Mobil flották
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekünk minden technikai újdonság egyből megvolt, már '86-ban volt videónk, '90-ben PC-nk, stb.
Viszont anyám szigorú volt, és mindig büntetésekkel akart ösztönözni arra, hogy úgy viselkedjek, ahogy ő gondolja. Általában azért büntetett, mert nem mentem időben aludni (már akkor sem, bár utólag ez a 9 órai határidő már elég szigorúnak tűnik, 10-12 éves gyerekhez)
Heti 50 Ft volt a zsebpénzem. Mindig levont 10 forintokat, ha úgy látta. A végén sose kaptam.
A következő fokozat az volt, hogy nem számítógépezhetek / videózhatok / tévézhetek.
Kis táblázatban vezette, hogy nem nézhetek tv-t X ideig előre....
A vége az lett, hogy leszartam, bevonultam a szobámba, és nem is volt meg az igényem arra, hogy tv-t nézzek. Esetleg néha családilag, de akkor is inkább elvonultam, emrt azt kellett nézni, amit ők néztek, és belebeszéltek, meg elkapcsolták, meg ilyenek.. Ezért mondom, hogy mikor már jó mniőségben, eredeti nyelven lehetett megszerezni filmeket, az maga volt a gyönyör számomra. Persze évtizedekbe telik, míg bepótolom a hiányosságokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- További aktív témák...
- DJI mini 3 drón display unit
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest