Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nabazmeg... má' bocs

Amúgy nekünk valamikor 89-90 környékén lett egy kölcsön videónk, akkor még pont az érdekelnek-nemérdekelnek a technikai újdonságok korszakomban voltam, így csak annyi maradt meg, hogy délutánonként elkezdtünk nézni valami űrös lézerezős filmet - ami fura módon nem a tévében ment, hanem apám indította el - amiben valami fehér meg feketeruhások lézereztek, meg ugráltak, meg hangos volt, és az űrben, meg űrhajókon mászkáltak. És az elején sárga betűk ferdén mentek felfelé sokáig...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor még jobban érdekeltek a mesefilmek, bár valami megérintett belőle, kicsit azért megdöbbentő volt a Jamie és a csodalámpa, meg a Tom és Jerry, meg a Flintstone-ék, meg a Macilaci , meg a Futrinka utca, meg a Fülesmackó után. De nem sokkolt annyira, mint valami véletlenül megnézett horror, vagy csak scifi volt? Alien valamelyik? már nemtom. Nagy ártatlanul elkezdtünk videózni, aztán valami hülye jelenet volt. De az olyan sokk volt, hogy hetekig nem tudtam aludni, és még fényes nappal is voltak fura félelmeim. Ezek után anyámék letiltottak az ismeretlen filmekről, és sokszor hangzott el az "ez nem neked való", és a "szerintem ezt ne nézd meg" mondat. De még évekig. Jogosan.
Aztán kilencvenvalahányban lett saját videónk. De nem voltam követelőző, nem akartam mindent látni, a vígjátékokat szerettem, többször újranézni is, főleg azt néztem ami szokásos volt (Piedone-BudSpencer-TerenceHill, meg a Csendőrfilmek, viszont a krimik, meg a scifik nem is nagyon érdekeltek. A gondolkodós filmeket meg végképp csak a késői felnőtt koromban kezdtem nézni. Pár klassziksu azért megvolt, így a Visszaajövőbe meg a Terminátorok.
És bevallom az Idétlen időkig nekem is csak 2003-2004 körül lett meg, albérlőtársaimmal közösen. De akkor láttunk pár érdekeset.(gyengébbek kedvéért: az első gyerekkori videómagnós élményem a Star Wars trilógia volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)