Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Van nálam mondjuk 100 Ft, termék kerül 300-ba és arra várja a választ hogy mennyit utaljon még
Meg amikor leírom hogy ez meg az meg amaz mennyibe kerül akkor megkérdezi hogy mennyit küldjön? Számológép már nincs is? Vannak hihetetlen emberek. Persze ha megmondom neki hogy adj össze meg vonj ki akkor én vagyok a bunkó paraszt. Na de azt hiszem ez jön..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg amikor leírom hogy ez meg az meg amaz mennyibe kerül akkor megkérdezi hogy mennyit küldjön? Számológép már nincs is? Vannak hihetetlen emberek. Persze ha megmondom neki hogy adj össze meg vonj ki akkor én vagyok a bunkó paraszt. Na de azt hiszem