Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz fokukac #43627 üzenetére

le akart fulladni?
    Hát mert forsprung durch tekknik :) taposni kell nyomni neki, mert sportkocsi. teccikérteni?
    fauvé csoport motorjaival szerelt autóval kétszer annyiszor sikerült már lefulladni, mint mással, tehát ez valami konszernsajátosság lehet.

A pedálszűkösség egy nagyon vicces dolog amúgy, mert én nemtom hogy kik és mi alapján tervezik a pedálsort, de még ha maga a pedál szára szélesen is van, egymás felé hajlítják, hogy szűkebb legyen. Miért? Hogy gyorsabb legyen a láb áttétele? Mert? Versenyautók ezek, hogy fékezésnél sarokkal gázfröccsölgetni kell? És akkor nem tudok olyan pozícióban ülni (én, a 173 centimmel) hogy a golyóim elférjenek a két lábam közt, annyira összeszorított módban lehet csak vezetni. Persze, értem én, a bal első kerékbe nem nyomhatom a kuplungot, de van ahol nem ez a mérvadó.
    A fék azért van feljebb, és éred el kvázi alulról a pedált, hogy ne nyomd be egyszerre a gázzal, mindazonáltal szokott lenni oldalról egy határoló lemez, ami nem engedi oldalról alácsúszni a cipődet. Dehát ez is részben a szűkös pedálok eredménye...

Új hozzászólás Aktív témák