- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
le akart fulladni?
Hát mert forsprung durch tekknik
taposni kell nyomni neki, mert sportkocsi. teccikérteni?
fauvé csoport motorjaival szerelt autóval kétszer annyiszor sikerült már lefulladni, mint mással, tehát ez valami konszernsajátosság lehet.A pedálszűkösség egy nagyon vicces dolog amúgy, mert én nemtom hogy kik és mi alapján tervezik a pedálsort, de még ha maga a pedál szára szélesen is van, egymás felé hajlítják, hogy szűkebb legyen. Miért? Hogy gyorsabb legyen a láb áttétele? Mert? Versenyautók ezek, hogy fékezésnél sarokkal gázfröccsölgetni kell? És akkor nem tudok olyan pozícióban ülni (én, a 173 centimmel) hogy a golyóim elférjenek a két lábam közt, annyira összeszorított módban lehet csak vezetni. Persze, értem én, a bal első kerékbe nem nyomhatom a kuplungot, de van ahol nem ez a mérvadó.
A fék azért van feljebb, és éred el kvázi alulról a pedált, hogy ne nyomd be egyszerre a gázzal, mindazonáltal szokott lenni oldalról egy határoló lemez, ami nem engedi oldalról alácsúszni a cipődet. Dehát ez is részben a szűkös pedálok eredménye...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

taposni kell nyomni neki, mert sportkocsi. teccikérteni?