- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Modst3R #8318 üzenetére
Az ilyen megoldásoknak az a lényege, hogy ha akarod akkor használhatod vízzel is, nem kell külön vizesblokkot venni rá. Semmi különöset nem tud, csak olyan a hűtő kialakítása, hogy van egy kis nút a blokkban a víznek is. Tuning és egyéb képességek továbbra is szerencse dolga.
-
bombibmw
veterán
válasz
Modst3R #8174 üzenetére
Várj!
Én csak levettem azt a különbözetet, amit a varázsló rá szokott tenni a menőbb kiskerek árára.
Így jött ki a kb. 260k.
Aztán még az is lehet, hogy drágább lesz.(#8177) hpeter10:
Néztem és ezen gondolkoztam én is, de szvsz ez nemsokára át lesz írva.
Volt már ilyen több kiskerben is, de nem változott az ár az évek emelésével.
A Giga amúgy is 3 évet ad. -
KAMELOT
titán
válasz
Modst3R #8106 üzenetére
Én nem csak ha már ennyire próbálgatják egyesek a kártyákat akkor egy 980Ti után egy kingpint is be lehet szerezni. Úgy sincs olyan senkinek legalább lenne teszt! Lenne rá keretem azt vennék. Kár hogy nem árulják nálunk.
Egy kérdés: Az evga oldalról biztonságosan lehet rendelni? Előreutalással történik a vásárlás vagy utánvétellel? -
brumi1024
veterán
válasz
Modst3R #8070 üzenetére
Én a procin lévő építettvíz mellett nem foglalkoznék a kompakt megoldásokkal, Pascalból nekem is FC blokk lesz.
A Kingpin helyett szerintem is Lightning, ha nem cél a végletekig való rekorddöntögetés, mert _nagyon_ csendes kártya, bár nehéz megindokolni csak játékra. Tuningban félkarú óriás továbbra is az ígért feszemelés lehetőségének hiánya miatt. (És a Lightning is ciripelhet.)
A Kingpin pedig légen is hűvös, de a tesztek, tapasztalatok alapján nem kifejezetten csendes.
(#8073) helkis: +1
-
-
Tomdriver
őstag
válasz
Modst3R #8052 üzenetére
Lightningra én is rá voltam izgulva, de mikor megvettem volna, pont a csúcson járt az ára, ami nálam már a lélektani határ volt. Gondoltam akkor legyen G1, mert azt sokan dicsérik, de aztán jött ez a kitesztelt Zotac, amit nagyon nem bántam meg hogy megvettem.
Sajnos Lightningnál is ki lehet fogni antituningot, hiába a military force marketing bár talán kisebb az esély rá mint más kártyáknál.
Én a Zotacot javaslom, abból is az Omegát, nagyon jól megépített darab, abszolút jó a hűtése és az ára sem annyira vészes, ha kezedbe veszed érezni fogod, hogy minőséget képvisel.Ha beregisztrálsz, van hozzá plusz gyári garancia.
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Modst3R #7869 üzenetére
Pléjersznek nincs semmije,még procija se és lassan a vasalómat is el fogja tarhálni.Van egy gGT210 (még),de az is megy a levesbe.
Meglátásom szerint ő még egy villanykörtét is túl tud húzni!
Players: Mélyen vallásos vagyok és készülök a migrációs válságra.Szereztem egy koránt is
pufi : Nem változtam...tudat hasadtam
-
daveoff
veterán
válasz
Modst3R #7749 üzenetére
GeForce Game Ready Driver 358.87 - WHQL
Game Ready
Learn more about how to get the optimal experience for Call of Duty: Blacks OPS III, Anno 2205, and the new War Thunder patch with GameWorksLátom közben javítottad, törlöm az elsőt...
-
[ Error ]
csendes tag
-
rup1u5
nagyúr
-
-Solt-
veterán
válasz
Modst3R #6948 üzenetére
Nem vagyok képben a kábeleket illetően, nem akarok hülyeséget mondani. Én a gyári Dell-t használom, de előtte volt valami premium delock, na az konkrétan egy kalap .... volt!
Driver is lehet, tegyél vissza egy régebbit, hátha az a nyűgje.
(#6949) players111: Reflektálok majd, de imádkozzatok, hogy ne legyen semmi nyűg!
-
-Solt-
veterán
válasz
Modst3R #6942 üzenetére
Mielőtt pénzt adsz új kábelért, azért próbáld ki HDMI-n, DVI kábelen, vagy kérj kölcsön valakitől egy DP kábelt.
Örülj neki, nálam a garancia lejárta után 3 hónappal halt meg, majd miután szétszedettem egy szerelővel, közölték (egy szaki), hogy tudtak volna rá garanciát intézni!
-
hdekakas
senior tag
válasz
Modst3R #6148 üzenetére
Neked mennyit jelent, ha adsz rá feszt (és mekkorát)?
MSI-vel próbáltam, de ott ha +85mv feszt adtam neki, akkor +5 MHz lett az órajel vége.
Mi az hogy bugos? Nem működik? Youtube-on láttam hogy működik. De nekem csak a stop fehér lámpácskák égnek.h1mp1: Igen, 90%-on nem volt hangja! Próbáltad az MSI-t? Én igen, azért mondom. Ja, antituning. De ahogy láttam, már valaki visszaküldte, mert ujjlenyomatos volt a fólia rajta. Ezért utálom, ha valaki visszaküldözgeti ilyen miatt. Legyen annyira f@sza gyerek, és kis buktával adja el itt ph-n, és mindenki jól jár.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Modst3R #6143 üzenetére
Tudom hogy ez nem találgatós topik, de szerintetek van e értelme várni olyan nagyságrendű fejlesztésre a VGA gyártók körében, hogy emiatt ne lenne érdemes megvenni a 980Ti-t? Vannek e erről előrejelzések, hírek?
Legalább 2 évig tartanám meg a karit, tehát erre az időszakra gondolok.
-
slloyd
senior tag
válasz
Modst3R #6130 üzenetére
A Tx-em hybrid hűtéssel gyári 1075Mhz-re boost-ol.
Már vagy 1.5 hónapja így használom
A win 10 -el leszedtem az Msi afterburnert is
Szegény kártya azt hiszi ideje korán nyugdíjas hónapjait töltögeti nem sejti még milyen oc vár rá ha valamelyik új játékban alapórajelen nem jól teljesít.
Akkor majd kitiprom a belét is -
Macka
veterán
válasz
Modst3R #6130 üzenetére
Heti szinten 4-5 órát játszom max. Én azért vettem Ti-t, hogy időpazarlás (jelenleg az én esetemben a tuninggal pepecselés annak számít) nélkül kapcsolódjak ki a lehető legrészletesebb grafikai beállítások mellett kifogástalan fps számmal.
Ha több időm lesz, természetesen megnézem a végét. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest