-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
Cpu terén ugyanez,víz ide, vagy oda egy kupaktalanítás többet ér még ha egy léghűtést is teszel rá.
Nem nagyon értek hozzá de ez a kijelentés szerintem elég egyoldalú, de persze lehet igaz is, ami nagyon sok dologtól függ. Én is delideltem a 3770K.t jó is volt szó se róla, csak ezután már nem volt se gari, se nem tudtam eladni csak jóval áron alul... A 4770K-t biztos nem fogom delidelni bármennyire is szeretném méghozzá ezen két okból amit az előbb említettem. Én inkább vettem egy jobb féle hűtést( NH-D14 ) a procira, és ezzel úgy ahogy nyáron is kordában tudom tartani a fokokat, és a proci is többet ér így... Persze nem hozza a delidelt szintet, de hát két menyország nincs...
-
Tomassy00
senior tag
-
Tomassy00
senior tag
Hol tudnék ócsóé hozzájutni ilyen FS, Valley, 3DMark 11 serial codeokhoz , na és magához a progihoz?
-
Tomassy00
senior tag
válasz
#Morcosmedve #7736 üzenetére
Hát igen. Akárhogy is nézzük, az X99 a nyerő
-
Tomassy00
senior tag
-
Tomassy00
senior tag
-
Tomassy00
senior tag
Milyen proci képes kihajtani egy GTX 980ti SLI-t ?
-
Tomassy00
senior tag
válasz
SchumiBácsi #7717 üzenetére
Hát jó lenne ha kezdenének vele már valamit...
-
Tomassy00
senior tag
válasz
brumi1024 #7698 üzenetére
60fps mellett?... Akkor egy kutya mind
Szerencsére nekem ez a 980 60 nál semennyire sem ciripel, kb 110-120+ nál kezd egy nagyon kicsit, de azt is csak ugy hallom ha minden ház ventit lehúzom 0 ra és oda megyek leveszem a ház oldalát és oda hajolok.
Sok száz vagy ezer fps mellett meg tudjuk mi a helyzet... -
Tomassy00
senior tag
válasz
daveoff #7695 üzenetére
Szóval akkor e téren valamivel jobb lehet a helyzet mint 970-980 kártyáknál.
De gondolom akkor is ki lehet fogni valami vadul ciripelőset 980ti ből is, és itt nem csak a magas fps nél mondjuk 1000-3000 közt produkált sípolásra gondolok, hanem játékban 80-170 fps közöttire. Mert engem a tesztprogramok futtatása közbeni magas fps szám által produkált sípolás annyira nem érdekel, csak játék alatt ne csinálja az a lényeg.
-
Tomassy00
senior tag
Egy gyors kérdés.
A GTX 980Ti kártyák is ciripelnek?
-
Tomassy00
senior tag
Ja meg kínáltak nekem ilyen kártyát ma : ZOTAC 980 AMP EXTREME fullos csomagolás, két garanciával kereken 400 euróért.
Nos elsőként az érdekelne hogy meg e ér annyit, másodszor pedig hogy mit lehet tudni róla hőfok és zajszint téren, mert már amugy is kéne újítanom valamit és most eléggé elgondolkodtam rajta, mert maga a kártya az eléggé bejön...
Szóval van e tapasztalata valakinek ezzel a nevü kártyával? -
Tomassy00
senior tag
Mondhat bárki bármit, GTX sériából akkor is az MSI GTX 980TI LIGHTNING lett a legtutibb, és a legszebb darab, és nem azért mert perpill a legerősebb gtx... Nekem szerelem volt első látásra
Volt 770 Lightning-om az is fasza volt, na de ez?!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest