- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
-
NFree
addikt
válasz
Laraxior #15353 üzenetére
Bocs, hogy megint bele vau vau, de 24/7 re én nem ajánlanám a gyári feszen túl hajtani bármilyen vga-t, még ha gyári erősebb oc kariról van szó nem erre tervezték magát a gpu-t, hogy ennyin menjen hiába a + fesz ezekhez az extra órajelekhez komolyan meg kell hűteni a karit , még vízzel sem lehet szerintem.
Érdekes egyébként ez a feszes dolog , hogy pár kari iszonyatosan le van védve , msi és evga meg simán progival feszelhető nem 980ti ről beszélek olyanom még nem volt de remélem lessz hamarosan. Msi 480,580,770. simán feszelhető, evga 780,980 classi megint igaz ahoz már kell külön kis progi de megint feszelhető.
Érdekes , hogy az asus még megmókolható könnyen a giga már csak komoly oc-s berkekben lehet feszelni.
Nézegettem én is a hoff ot de pont emiatt nem mertem beleugrani. Mert hébe hóba azért trémárkolok egy kicsit én is, oda meg kell néha a +fesz s mivel hobby szintű erölködés így nekem nem jön be amihez már szakértelem kell.
Azt hittem egyébként hogy a hoff -hoz is létezik gyári kis oc progi amivel lehet feszt adni +ba mindenféle mókolás nélkül. ezért mondtam , hogy nézz körül kimondottan külföldi fórumokon hátha találsz valamit.
Az evga-hoz én is asszem a kingpin -el kapcsolatos oldalról lehetett letölteni az evga karikhoz a kis progit.
Az msi hez meg kaptam ajándékbaCsak lejárt
Sok sikert annyit még hozzátennék , ha s sikerülne ilyen max 20 fok környékére meghűtened a gpu-t talán találsz még benne tesztre 50Mhz et de csak talán.
770 em 1,3v al hidegbe 1400 at ment melegbe megáll sajnos 1380 körül. (vízzel) érdekes hogy az 1,3v az msi karinak simán adható mindenfajta mókolás nélkül. gts 450 em ment 1030-1040mhz et . kint télen hdegvízzel 1100-at tudott. Tehát ha jól lehűtöd akkor talán lessz még benne pár mhzsok sikert.
-
NFree
addikt
válasz
Laraxior #15310 üzenetére
A tied is egy kimondott oc ra épített kari , sztem van rá lehetőség , hogy feszt emelj(csak kell hozzá valami progi, ami sokszor nem elérhető a földi halandóknak ). a hejedben olvasgatnék külföldi forumokat Exoc ott hátha lehetne találni hozzá valamit.
de én nem buherálnám . felesleges jól megy szerintem 24/7 re nincs értelem kockáztatni feszemeléssel mi egymással, ráadásul sok kari léggel hiába emeled a feszt nem megy jobban , le kell hűteni sokszor a víz is kevés ;
Jól megy a karid . én örülék egy hasonlónak. -
zeee
senior tag
válasz
Laraxior #15296 üzenetére
Próbálkozok újra.
Valaki ismer olyat, vagy hallot esetleg olyanról aki ismer valakit? Vagy ha nem ismer ilyet, vagy csak hallott olyanról aki nem ismer senkit, de tud arról hogy van valakinek egy rossz giga kártyája? Csak addig kellene, amíg leméretezem, lemodellezem. Természetesen meghálálnám valami úton módon.
-
zeee
senior tag
válasz
Laraxior #15271 üzenetére
Ha már csinálom, akkor mindegy mehet a Vram-ra is. Egy réz blockra gondoltam. [Itt] egy példa, csak szemléltetés képp mutatom, hogy hasonlóképp szeretném lemodellezni, s megmarni. De addig nem tudok hozzászagolni, amíg nincsenek méretek. 50-et adtál érte?? Nos! Ha ez nekem bevállna, s elmondom majd mennyiből hoztam ki, akkor sírva fogsz fakadni
szóval nagyon örülnék, ha esetleg valaki tudna segíteni nekem ebben. Nyílván a legjobb egy halott vga nyák lenne.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Laraxior #15242 üzenetére
Az tény, hogy brutál méretű a kártya a 970 után, pedig az sem volt kis darab.
A WF3 hűtés sem volt egy hangos kártya, ez sem rossz. Talán kicsit "kerregősebb" a hangja magasabb fordulatszámon, de 40%-ra leszabályozva tökéletes. A teljesítménybeli ugrás pedig eléggé érezhető -
Maotun
őstag
válasz
Laraxior #15226 üzenetére
Tisztelettel mint palit tulaj
ezt lazán hozza, és itt még halk és hűvös:
[link]
én sokat tököltem a venti profillal de az "auto" vált be , lehet 100% a venti de a tuning nem ezen fog múlni szvsz
Másik kérdés a topik lakókhoz :
1080 ra érdemes lépni 1440p felbontású monitor mellett?
vagy jó ez a 980 ti a tesláig? -
-
Kaci84
őstag
válasz
Laraxior #14952 üzenetére
Akkor meg simán az van, hogy ahhoz nincs köze senkinek, hogy mihez értek vagy mihez nem. Már az is sértő és dühítő, hogy itt nagy mellénnyel Te vagy a nagy megmondó ember, hogy mihez értek és mi miért van.
Attól még, hogy valamit árulok nem kell feltétlenül érteni hozzá. A vevő a pontos típusról meg tudja állapítani, hogy mit tud vagy mit nem vagy kérése esetén pillanatok alatt tudósa lehet az ember egy témának az internetnek és a fórumoknak hála, ahol például még abban is segítenek, hogy az ember mit miért csinál vagy sem. Ráadásul kérés nélkül is.. Engem nem érdekel a DX12 így ennek valóban nem néztem utána, hogy tudja-e vagy sem. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám mit veszek, engem a DX11 ereje érdekelt.
Mivel a srác kettőt árult és a gépem jelen állapotában nem SLI képes így esélyes, hogy a barátomé lesz vagy másé.
Marha nagy haszon lehet rajta el is kellett menni érte 6 ezerért meg fel is kell adni vagy elvinni újabb ezrekért, de van egy gyanúm, hogy Pesti vagy általában ők nem szokták megérteni, hogy a vidékinek minden drágább az utazás postaköltség miatt...További kérdésekben szívesen állok a rendelkezésedre, hogy mit miért csinálok!
-
Kaci84
őstag
válasz
Laraxior #14846 üzenetére
Akkor csatlakozom, nekem is volt anno innom
Nem akarom bántani, mert az első igazán menő VGA-m volt, de a hűtő elkezdett igen hangosan kerepelni, haveromnak meg volt vele valami, de nem biztos, hogy a kártya hibája volt.
Hát igen újonnan 127-ért megy. Asus meg 140-ért.
Mondjuk 1 év gari áll szemben a 3 év garival.
-
zed juron
aktív tag
válasz
Laraxior #14816 üzenetére
Fogalmam sincs, szerintem ez normális érték a GPU eredménye szempontjából.
i7-es Intel a cpu 4970k gyári hűtővel ami már másfél éve teszi a dolgát. Én speciel nem tuningolok, mert skót vagyok extra hűtésre pazarolni, lusta szerelni és küzdeni a feszek egymáshoz igazításához, de sokkal jobban utálom ha instabil lesz a rendszer és nem várt pillanatban száll ki az egész emiatt.
Még a profi usernak is átlagban sokkal jobb egy gyári OC vagy boostos kártya, amelyik garantáltan stabil marad.
Viszont csodálattal adózom annak hogy más mit tud kihozni egy-egy hardverból. Mert néha a határok máshol vannak, mint eredetileg a gyár tervezi.
-
sebixxx
tag
válasz
Laraxior #14656 üzenetére
Akkor megpróbálom felhúzni mondjuk 4,4ghz-re az I5 4690k-t csak még megkérdezem másik topicban mert nem vágom sajnos hogy megy ez... A 4ghz-t auto OC dobta be fesz emelés nélkül feszt meg nem merek csak ugy magamtól állíttgatni talán majd valaki segít...Csak bírja a hűtőm...
Ha meg nem lesz elég úgyse akkor 1-2 hónap múlva veszek bele egy I7 4790K-t azt befejeztem a gépet egy jó darabig... Na jó a ház alap ventijeit még lecserélem az mar nem nagy összeg..
Meg egy nagyobb SSD meg egy jobb HDD esetleg, de az mar nem egetverő
-
deadwing
addikt
válasz
Laraxior #14656 üzenetére
Jaja, tuti, hogy cpu problem.
Én 4770k-ról váltottam 6700k-ra, és még így is megugrott az fps kb 20%-ot BF4 alatt pedig a 4770k se egy szar proci. Azt most nem tudom, hogy csak a min, vagy az átlag is, de a min az tuti. Már test range alatt is látszik, pedig oda kevesebb proci kell! Asszem ultra beállítással MSAA nélkül néztem, régen 240 volt, most 270 a kezdőponton. Multiban újra fogom mérni majd, még jó hogy van egy táblázatom a 4770k-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest