- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Apone33 #14805 üzenetére
Kb. Mert itt is itt vannak a nagy Xtreme, meg tökömtudja milyen VGAk, agyon lehet feszelni a GPU-t mégse ér semmit, az enyémen egy deka mV-ot sem lehet adni, mégis durván megy.
Azért én kicsit csalódott lennék, ha már ilyen VGAt veszek, hogy a pluszfesszel azért menjen is mint a meszes, vagy legalább kiemelkedőbben mint a többi. Azért is veszi meg az ember az ilyet. -
kasa85
őstag
válasz
Apone33 #13663 üzenetére
Még nem feszeltem.
Csinálok egy képet MSI A ról.
Feljebb nem csavarom.
Amúgy van oldalán egy 6 pines táp csati a kártyán.
Lehet Extra feszt adni.
Elméletileg meg eszi a 1070 es kártyát.
Fentebb linkeltem a képeket azon járatom most.
Fentebb most nem tesztelem,mert meg van mindenhol a 60FPS.
A monitorom is 60Hz szóval 60 felett már nem látszik a több képkocka.1542 járatom most alap feszen.(#13664) norb55
MSI A álítottam a ventilátor vezérlés.
Elég szigorúra képet dobok mindjárt.
40 fokig kikapcsol a ventilátor.
Nagyon jó legalább nem lesz csapágyas.Netezek,és nem pörög a venti.
Viszont az egész kártya pirosan világít.
Windforce felirat a tetején piros ledes,és a ventik rohadt szép.
1070 akartam venni,de úgy gondoltam nem szükséges.
GTX780 SLI ről váltottam.
Azon 3GB vram van.
Érezhető sajnos.
Ezzel a 6GB os karival vajsimát megy a The Witcher 3.
Semmi akadás megy mint az állom.
A GTX780 SLI Től Valey ben 9 FPS marad el ez a kártya.
Játékban 2fps -.
Van még egy GTX780 on 50 ért kínálom vigyék el,mert kell a pénz. -
-
TTomax
félisten
válasz
Apone33 #13408 üzenetére
Egy 144Hz-es 1440p kijelzövel nem mindig vált vissza 2Dbe,van hogy low3Dbe ragad,mert kell a kakaó. Mostanában ez állítólag javítva lett,lett pl nekem most a chrome agyonvágta ezt is,illetve ahogy irták az energiagazdálkodási módot adapitveban kell hagyni,és nem árt egy ujrainditás,illetve persze ilyenkor az MSI Afterbutrner mellőzése...
-
TTomax
félisten
válasz
Apone33 #13406 üzenetére
Ritka egy ámokfutást rendezel te e körül a vga körül.Elöbb a PCI-E,most meg ez,de mintha már előtte is lett volna valami problémád itt ebben a topicban.
Most nézem Asus RoGod van,ha jól emlékszem 144Hzen nem mindig vált vissza (főleg ha mondjuk hwes gyorsítás be van kapcsolva chromeban) 120Hz viszont mindig.Egyébként pedig adok egy jó tanácsot...használd,ne nézegesd.
-
monosz
őstag
-
VTom
veterán
válasz
Apone33 #13042 üzenetére
Asic quality, minél magasabb, annál jobban megy léggel a tuning az adott kártyán. agyis azonos fesszel magasabb órajelre képes, illete azonos órajelre kevesebb feszültség is elég neki.
Enyém pl. 79.8%, ez már elég jónak számít. 75% felett már jónak mondható, a 80% feletti már ritka madár.
GPU-Z-vel ki tudod olvasni a kártyából (bal felső sarokra katt, és read asic quality)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest