- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tipuka #17568 üzenetére
Öszinte leszek ez már szerintem nem teljesen ez a topik , de az 1 link felesleges a második linken ott van minden , csak kicsi a radiátor a 980 ti szerintem elmelegíti a vizet legalább egy dual ventis hutő kellene. . a vga blokk szivatyú ott van . csak a vrm re kell valamit kitalálni . én fent szoktam hagyni a vga-n az erre való gyári kis hütőpanelt s beaplikálok a kari alá egy 12 es ventit 800-1200 fordulaton . és működik.
mondjuk nem játszom órákat . még annyi lenne . ha a vga-t a gyári hűtő elviselhető körülmények közt megfogja 70 fok alatt , akkor hagyni kell . tuningba nem lessz úgy sem jobb a kari . ezek a kártyák ki vannak hegyezve nem mennek túl sokat +ba de olyan 1500 körül elmegy még léggel is . utánn a nitró kell . víz nem ér semmit meg a fesz sem . -
NFree
addikt
válasz
tipuka #17566 üzenetére
Én , nem ismerem az ilyen vga ra valo direkt kompakt motyókat de ha épített víz kell az nem fog megálni 40k környékén . ha már van és csak a vga-t kell levizezni akkor egy univerzális gpu blokkot + egy 12cm es ventit ajánlanék a vrm re és kész olcsó és másra is fel lehet tenni (szerintem a legjobb) viszont nem szép.
-
Kaci84
őstag
válasz
tipuka #14947 üzenetére
Már ne is haragudj de írtam hogy 125- re le tudom engedni, akkor meg miröl beszélsz. A haverom 1070 kártyájába akarták beszámolni de ha nem tünt volna fel az sima Evga volt és ipon garis. Ez meg LEC garis. Mielött a másikat fikázod legalább figyelj oda mert így nagyon gáz.
A másik meg hogy Szegeden laksz. Nem tudom kinek hogy van ez de az én autom hagymományos benzinnel működős a benzin meg drága. Nézd meg gyorsan a térképen hogy Budapest vagy Várpalota mennyire van Szegedtől aztán szorozd be gyorsan.Amúgy meg nem tudom kinek mi köze hozzá hogy én mit miért árulok vagy mennyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA RTX 3070 8Gb
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest