- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
killer095 #14616 üzenetére
Sikerült, szerintem a tápom már nem igazán veszi olyan könnyen ezt a konfig-akadályt.
Van vagy 20 venti kötve a tápra még pluszban, meg a CPU+GPU páros is szerintem bőven 400W felett (de inkább többet mondanék...) szippant, mondjuk game alatt.
Tegnap dögmelegben sem ment a GPU 60°C fölé.Mondjuk elsőre majdnem kib*sztam, mert úgy megugrott 70°C fölé a GPU, hogy mondom itt valami nem tuti.
Aztán még húztam menet közben a csavarokon, mindjárt visszakúszott a hőmérséklet. -
-
Laraxior
titán
válasz
killer095 #14411 üzenetére
Azert probalkozom, mert ha bejon akkor veszek egy krakent melle hogy csinos is legyen. De anno a gtx480am is mukodott egy cpu blokkal a gpun. Honapokig.
Na majd holnap. Mar itt van a vga kiszedve, a vizet is osszeraktam, megneztem a hazba hogy fer el. De elfaradtam, sok volt a munka -
Laraxior
titán
válasz
killer095 #14401 üzenetére
Hosszu tortenet, maradjunk annyiban hogy en nem emlekszem semmire, utas voltam, es mindenki eletben maradt.
Audi A6, 1.9TDi, 99-es asszem. Volt.(#14403) KAMELOT: Mi voltunk rossz helyen... Sajnos valószínűleg a mellettem ülő sofőr lesz a hibás. En csak szenvedő alany vagyok, meg a Suzukis is akivel ütközünk.
-
s912
aktív tag
válasz
killer095 #14364 üzenetére
van benne valami, mert én is ezen gondolkodtam. Azt viszont könnyen tudom orvosolni.. Leveszem az "előlapját"
szerk.: megnézem milyen hőfokokat produkál előlap nélkül és annak függvényében szükséges tovább "kálámbóskodni"
van ára ennek a(z) CM mastercase 5 pro-nak.. az igen..
-
deadwing
addikt
válasz
killer095 #14336 üzenetére
1 dolgot tudok elképzelni csak, ezt pedig saját tapasztalatból jön.
Akármit is csináltam, RGB teljes színkép stb, AMD-vel a filmnézés szép kontrasztos, NVIDIA-val -és Intellel is!- pedig homályosabb, kb mint itt.
Ha az ember a felvett videót a 2 gépen külön szerkesztette, még ezt is el tudom képzelni, hogy ez lett az eredménye. Lehet ki kéne próbálni?
Egyébként game alatt én nem látok különbséget, de mint mondtam filmnézés alatt tényleg ez van... Olyan mintha a gamma lenne elbaszva, vagy mintha csak sötétebb lenne, de nem, mert a fényerővel hiába variálok, nem lesz olyan szép a kép mint AMD-vel.
Nyilván ezt nem egy lcd monitoron kell tesztelni, hanem egy jobb plazmán, ahol a valós kontraszt valóban adott.Egy biztos, a körülmények ismerete nélkül ez a videó semmit sem ér.
-
keIdor
titán
válasz
killer095 #14336 üzenetére
Kérlek tisztelettel ez a több éve tartó A..tizmusnak köszönhető, meg annak a néhány követőjének. És csak hogy ferek legyünk az nV oldalon is vannak ilyenek, itt azzal van a baj, hogy a főszerkesztő nem független, hanem az egyik irányban elfogult. Olyan emberekből kéne több mint gbors (
) fórumtárs.
Szándékosan nem írom le az A kezdőbetűs urat, meg a hozzá tartozó "izmust", mindenki tudja kiről van szó.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
killer095 #14275 üzenetére
Ha a kollegának 1550 körül volt a vége léggel, akkor gondolhatod, hogy nálam mennyi lesz
Megyek majd trollkodni az 1070 topikba(#14276) scomcomputer:
Lehet hogy az enyémen alu hőcsövek vannak, a többin meg réz? Vagy valami illeszkedési gondja lehet? Jó volna rájönni, mert szép csicsás a VGA, sajnálom bontani... De úgyis az asztal alatt van a gép, plexi sincs, nem lesz nagy érvágás.
Csak már kinőttem a barkácsolásból, beteszem működik, használom, jónapot.
...és még egy másik Win is kell, mert ez alig akar elindulni már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest