- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Tokman #34000 üzenetére
Köszönöm! Nem AMD kártyám volt, hanem GTX 770. A fentebb javasolt tool segítségével uninstall volt a driver, majd kártyacsere és fel az legutóbb kiadott Nvidia driver. Megy szépen ahogy kell. Hőmérsékletek rendben vannak, cicergés meg csak a Win7 féle teszt alatt jelentkezett. Szóval most happy minden.
-
Carasc0
őstag
válasz
Tokman #33889 üzenetére
Jó hogy említed a porosodást. Igaz azért egy több tényezős dolog, hogy mennyi por és hogyan kerül a gépház belső terébe, de szempont lenne nekem is a VGA kártya porosodási mértéke. Nekem jelenleg ASUS GTX 770-em van és nem vagyok elájulva a tisztaságától, pedig egy szinte fullosan porszűrővel ellátott házban lakik (CM 690 II). Lényeg hogy közel fél év alatt a ventik nagyon porossá váltak. Igaz nem merem leszedni róla, mert nem tudom veszik-e a gari ha leszedem róla takarítás erejéig. Nem tudom az MSI hogy van ezzel, bár sztem jól szellőző portalan alkatrész nincs.
Azért nem semmi amúgy, hogy az MSI ennyire ajánlott kártya legyen. Már csak azért is jó hír, mert az ember így még bátrabban és hamarab tud dönteni hogy melyiket válassza (persze ha van rá keret).
-
blu79
addikt
válasz
Tokman #33767 üzenetére
Szia, a power limitet is és a temp limitet is maxra teheted, a 68-70C nem vészes, furmárkot nem ajánlom, én sem aval tesztelek így nem tudok nyilatkozni pontosan miért csak 1350Mhz ig megy ez alatt. Talán a hőmérséklet miatt veszi vissza vagy a power limit miatt?
Csinálj egy monitorozást Gpu-z vel és tedd be ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest