- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
ha az asus gtx780 befért a házba (éppen) / alaplap megette (típust nemtudom), + táp Corsair 750,
akkor elvileg simán cserélhetek benne gtx980 - ra (G1 gamingre gondoltam, de lehet h más lesz a vége)?PC vs next gen PS4, hajj én lennék a legboldogabb ha vinnék az új konzolok 1080/60fps ben a gameket..
ami inkább bosszant PC-n, h próba nélkül garantálom h pl a Unity, 3xSLIxGTX980 al sem megy kimaxolva fix 60al, ami azért szomorú. dehogy akarok 4K-t..De így is maradok PCn és lapátolom bele a pénzt, mert csak itt lehet paraméterezni, és eltalálni h kinek mi az ideális. konzolon kapod amit kapsz.
u.i. azért sírok egy szép PS4 kontrollerért... -
VincentVG
senior tag
válasz
daveoff #8600 üzenetére
hát igen, nem ez lesz életem vétele.. valszeg megtartom min. 1 évet)
akartam valami csúcsközelit, nem sajnáltam rá a pénzt, de baromi rosszul időzítettem.
illetve keveset fórumoztam/tájékozóstam, legközelebb okosabb leszek.. (remélhetőleg)
kezdő PC-s === tanulópénz... sok
-
VincentVG
senior tag
sziasztok,
szerintetek jövő év első felében várható 980 árcsökkenés?
vagy ez teljesen lutri?azért kérdezem mert új játékos vagyok a piacon, és pár hónapja vettem
egy ASUS GeForce® GTX 780 DirectCU II 140ért,
és ha tudom h jönnek ilyen áron a 970-980asok akkor vártam volna...aqua 3 év gari.. vajon mennyiért tudnám eladni..
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, nemrég vettem egy asus gtx 780ti -t,
de mostanában elkezdtem nézegetni a GTX 970 eseket, 2db SLI-re gondoltam
talán még kb oké árban ki tudnék szállni a 780asból.a kérdés arra irányulna h kb milyen százalékban használják ki a játékok? (gyorsulásra néztem néhány tesztet)
nálam alap az iRacing 3 monitorral, de pl ahogy forumokban láttam nem igazán támogatja az SLI-t..
mellette Assassin's Creed sorozat + GTA5 nagyon város, ezeknél várnék minél nagyobb javulást.azt zárójelben jegyzem meg, h nemrég váltottam PC gamingre (PS3ról), főként iRacing miatt,
és azért az meglepett h egy 140ezres GPU-val sem igazán lehet maxon futtatni kb semmit sem..
(pl AC4, WatchDogs, AsettoCorsa, etc)
nem bántam meg, én erre szavaztam most next gen konzol helyett.. csakhát..köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest