- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
ittakary #24956 üzenetére
80 körül szerintem nagyon rich kid, aki megválna egy jó garis darabtól
87 volt eddig a legolcsóbb amit láttam... Illetve Jófogáson találtam egy MSI 970-et
80Kkörül, de "elkeveredett a garipapír"... kicsit nekem gyanús.Szerk: Már 85K ott is...Akár meg lehet próbálni.
Amúgy ez oda fog verni rendesen... 4500-6000 CUDA core...HBM2, 16 nm
http://ipon.hu/hir/jol_all_az_nvidia_gm200_as_gpu_janak_utodja_a_gp100/33876 -
brumi1024
veterán
válasz
ittakary #24650 üzenetére
Én ugyan 980-at használok már, és nem próbáltam a GTA V-öt 290-nel, de 970-ről sem mennék vissza. Teljesítményben is jobb volt (a 290X-szel valószínűleg pariban van), és a hűtés nagy megkönnyebbülés, egész nyáron figyeltem a 290 Gaming hőfokait. Ha az ár nem érdekel, akkor én nem váltanék, csak nagy felbontáson vagy vizezve.
(#24654) players111: Nálam hasonló, mint az előző. Witcher 3 alatt néha előjön az eldobás, és akkor egymás után vagy ötször, egyébként jó, asztalon nincs problémám vele, más játékkal meg az utóbbi időben nem játszottam. El tudom képzelni, hogy a W3-ban van a hiba, a héten jön egy patch, meglátjuk.
(Eredeti a játék, mielőtt valaki megjegyezné, a kártyához kaptam.)
-
odorgg
addikt
-
sixpak
nagyúr
válasz
Én nem 3 hónapja kezdtem a Battlefield sorozatot, de nálam nem jelentkezett a diavetítés és hasonlók, mint fentebb a kollégánál, 290-el. Véleményem szerint ott más gond lehetett, de ebbe nem szeretnék belemenni.
GTA 5-öt a megjelenése éjszakája óta tolom, 100 órám van benn.
Ha gondolod, tudok küldeni screenshotot, a beépített bench eredményéről, bár véleményem szerint az szart sem ér. Olyan min fps értékek vannak a logban, amiknek a közelében sem járt soha az fps. -
dergander
addikt
válasz
ittakary #24646 üzenetére
Nekem Giga 290xoc volt,onnan váltottam Giga g1 970re,alapórajelen nemsok különbség van,de 1531/4000en igen, a 290x sajna nem remekel a tunningtól mivel végesek a mhzek a hatalmas hő miatt. A 970nek pedig ez az előnye hogy nagyon magas órajelen szalad.
Nekem ez a véleményem... -
törölt tag
válasz
Sajnos abban nem tudok segíteni,mert nem tudok 5p nél tovább játszani a GTA V tel ( heveny hányiger
),ellenben BF4 multiban van jóval ezer óra feletti időm.Nagyságrendekkel jobb a 970 ott, mint a 290X,egyik ok a váltásra a mantle volt ( szintén heveny hányinger roham ),fps beesések,kártya izzás diavetítés.
-
válasz
ittakary #24433 üzenetére
Ohh
Én azt hittem 1-2 nap alatt visszaküldik az árát.#24436 Melorin :
Pár nap múlva lejár a kupon.
Kb akkor kiderül minden az árakkal kapcsolatban.
Ahogy h1mpi is írta,csak jelentősebb árcsökkenésnél érdemes foglalkozni vele.
Ha annyit esne az ára,mint a 980-é (14k),akkor szinte kötelező foglalkozni vele.
Gondolom az mindenkinek jó,ha ennyivel olcsóbban vásárolhat. -
yodamester10
őstag
válasz
ittakary #24345 üzenetére
Csak neked
Ja és ezt is manipulálták,mert neked gigád van -
nagy.matyika
aktív tag
válasz
ittakary #24291 üzenetére
Nem haragszom, de nem tartom agyatlan hülyeségnek azt, hogy miután játszottam 2 órát, majd kikapcsoltam a gépet, kihúzkodtam belőle mindent és kivittem az udvarra, hogy kifújjam belőle unalomból a kb nem létező port, tapintásra még mindig izzott a kártya hátlapja. (60 fokos meleg vízbe belenyúlok simán, szóval nem a kis langyos hátlapon lepődtem meg.) Azt is leírtam továbbá, hogy közel van proci hűtőm a kártya hátlapjához és szépen fűtik egymást. (Az én esetemben, ezért is vettem még két ventit).
Nem beszélget az ember a memóriákkal, hanem az intelligens ember képes a következtetésre. Ha az pár ki memória fizikai kontaktus nélkül jól át tudja melegíteni a hátlapot, akkor ott meleg van
Állszakértés vagy sem kész tény, hogy egy hardver minél hidegebb annál jobb neki. Tény, hogy megfelelően működik, de attól, hogy az a cél, hogy alacsonyabb hőmérsékleten operáljon, még nem vagyok bűnös. A ventillátor hatásfoka pedig nem áll egyenes arányosságban a fordulatszámával, tehát ha vissza tudok venni belőle 20%-ot, akkor jelentősen halkabb lesz és nem vesztek semmit, ha azt helyettesíteni tudom a ház ventikkel.
Ezt a degradáló hangnemet meg ha lehet a jövőben tartsd meg a közvetlen élő környezeted számára, de nem velem szemben engedd meg, főleg ne interneten keresztül, csak azért mert éppen sokkal tájékozottabbnak véled magad.
Kicsit uncsi úgy fórumozni, hogy egyszer csak betéved a megmondó ember a topikba, aztán leoszt mindenkit. (Lehet kulturáltan is, tisztelettel maradva a továbbiakban). Ilyenkor én is szívem szerint verném a falba a fejemet
Ha nem számít nektek a hőmérséklet, akkor miért vergődik mindenki azon, hogy hány fokos? Menjen, akkor amíg el nem éri a TDP limitet és jól van
Egyébként nagyon jól sikerült darabnak tartom a G1-et, nem is akarnék senkit lebeszélni róla. Annyi, hogy nem kell egy szarul szellőző házba beerőltetni ventilátorok nélkül, mert azt nem szereti.
-
válasz
ittakary #23749 üzenetére
A graphics scoret nezd, az szinte ugyan annyi. Meg a procid is sokkal lassabban ment, vagy a cpu-z sem olvassa ki rendesen? Mert itt megint 3500-on megy.
Stukker1987 Csak az aqua es az ipon ad kupont a kartyakhoz es amit kapsz, az ki van irva. Semmi mas nem jar hozza.
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
ittakary #23774 üzenetére
mert ha annyival jobb lenne akkor össze szedném rá de most neked az a lényeg minnél többed adjak ki? mert nekem pont az h minnél olcsobban jöjjek ki ! véleményt kértem ! hátha ir olyan akinek sli van
akkor sli is elmarad ha 3.5gb marad csak ..! de egy példát had mondjak havernak 560ti van és egy kártyánál 1gb ismer fel neki a gta sli nél 2gb akkor ha nem adodik össze ez miert van? én ezért gondoltam 2x3.5gbra -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ittakary #23433 üzenetére
Többet Én sem adok neki.. 1450-es boost volt a cél, mert több kártya megy annyit gyárilag. Így még bőven benne vagyok a TDP limitben is.
Arról nem beszélve, hogy jelenleg örülök, hogy sikerült talpra állítani a vga-t (kopkopkop), és nem kell rá heteket várni a gari miatt.
-
lukgab
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ittakary #22711 üzenetére
FX mellett:
@proci: Nálam ugye oldalról kapja a levegőt 1 23-as ventitől, alulról viszont most nem kap levegőt. Az még lehet sokat segítene.
Lehet, hogy majd szerzek valami pöpec halk ventit, ami termel befelé alulról. Plusz, majd teszek egy próbát megint, 1866-os ramokkal, kicsit lazább időzítésekkel, az még lehet, hogy segít egy kicsit.
-
Remington
őstag
válasz
ittakary #22600 üzenetére
[link]
Driverben adtam még rá 16X AF-et és MFAA-t, adaptív vsyncel.Egyébként meg hülyeséget mondtam mert ha bemegyek a nagy susnyásba akkor azért leeseget 55 körülre. 1450-es boostal.
Nem csináltam képet a dobozról, de én azt kaptam, ettől függetlenül lehet hogy más csak kupont kap.
-
Sareth
senior tag
válasz
ittakary #22369 üzenetére
Nekem mindegy minek nevezik, csak legyenek rugalmasak ha gond van. Remélem én megúszom
KAMELOT - Ez kőkemény üzlet, látod kereslet meg van rá így persze hogy piacra küldik. Olvastam olyan felhasználótól is akinek bibis a kártyája mégsem cseréli mert nem érdekli, nem zavarja.
-
Asbee
veterán
válasz
ittakary #22350 üzenetére
A nagyon durva coil whine-t szerintem kicserélik, ha szépen el van magyarázva. Én gariztattam iponban coil whineos tápot, eleinte le akartak rázni, de nem kaptam fel a vizet, elmagyaráztam mi gond, mitől lehet és csere is lett belőle.
Amúgy meg új vásárlásnál ott a 14 nap. -
válasz
ittakary #21952 üzenetére
ittakary, Anubris Bedugtam mindkettot, csak mondom ha eleg neki az egy kabeles megoldas, akkor nem vezetgetek el megegyet feleslegesen.
dergander Az amiatt olyan gyenge, mert volt egy-ket pont, ahol megakadt egy pillanatra es ugye azt is lerogziti a teszt, amugy ennek a tobbszores a minimum.
Mindjart nyomatok meg a prockonak egy kis orajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest