-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
krumplikft #38236 üzenetére
cpu-t aida vagy core temp, vga-t msi afterburner meg tán az aida is írja . este leszek othon , hogy tudjak képet csinálni, de próbáld meg előbb régebbi driverekkel is .
Az aidában van valmi tesztelős rész ami grafikusan is kijelzi a hőfokot feszt egyebet azt kellene elindítani de magát a tesztet nem s elindítani a játékot . utána meg megnézni, hogy mi mennyire melegedett a grafikonon.
Afterburnerrel meg ha felrakod a statistic szervert akkor be leht pipálgatni, hogy kiírja az adatokat game jözben is . De mivel név szerint így most nem tudom pontosan micsoda . meg kell várd míg este hazaérek s vagy leírom +csinálok képeket. ha addig nem mondja el valaki helyettem. -
Sárpac
nagyúr
válasz
krumplikft #38226 üzenetére
Tegyél fel egy régebbi drivert a mostani szar sokan panaszkodnak rá, többek közt én is!
-
NFree
addikt
válasz
Nem melegszik valami túl? proci , vga , táp?
procit vga-t lehet monitorozni nézd azt is meg . -
ToXeN
tag
válasz
krumplikft #38228 üzenetére
Kipróbálod másik gépben. De azért én előtte megpróbálnám a Windowst újratelepíteni, ez inkább szoftveres gondnak hangzik. Egy próbát megér az OC programok (Afterburner...) és overlay programok (rivaTuner, Fraps) letörlése is. Újabban nekem alig akar játék működni ha megy az Afterburner+Rivatuner páros.
-
Cs1csó
titán
válasz
a monitort a videókártya videókimenetére kötöd akkor semmiképp nem zavar be az igp hisz ha az menne akkor fekete lenne e kép mert annak is van kimenete de ugye abba akkor nincs semmi dugva. Valamilyen stabiliástesztet kellen futtatni, talán egy teljes win reinstall is használ. A renistall után csak a legszükségesebb programokkal tesztelni a géped és ha akkor stabil lehet valami később feltett cucc zavar be.
-
juve600
nagyúr
válasz
ez lehet attól is hogy az előző win telepitéskből valami fájl maradék fennt maradt,amit a win telepitő nem tud törölni
- próbáld meg particionáló progival teljesen gyalulni a meghajtót amire a wint telepited , én EASEUS progit használom,csináltam belőle egy boot lemezt és azzal kezdem a win telepitést hogy ezzel törlöm az adott particiót majd a win telepitőjével formázom és ugy telepitem
-
egyedülülő
őstag
válasz
Ez hardveres hiba nem lehet? Táp ilyesmi?
-
lowzor
veterán
válasz
krumplikft #24077 üzenetére
Próbáld ki, szerintem működne, nem veszíthetsz semmit.
-
válasz
krumplikft #24073 üzenetére
Ezt te se gondolod komolyan hogy egy 120ezres videókártyát akarsz rakni ezek mellé:
-3ezer forintos CPU
-2ezer forint RAM (amire szavak nincsenek mennyire kevés!!! csak a WIN eszik 2GBot!!!)"nem lenne más probléma" ez az egész ötlet másból sem áll mint problémából! felejtsd el... maximum annyira rakd be hogy kipróbálod hogy működik a VGA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest