- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
válasz
ittakary #32470 üzenetére
Szia!
Váltottam 4790k-6700k -ra..... ha csak napi használatra- játékra kell nincs különbség közte, játékban talán 1-2 fps
nincs bajom egyikkel se mivel megmaradt a 4790k is egy másik gépben.
Sokakkal ellentétben a 6700k+ msi z170 g7- lappal sincs gondom, 4.6 on megy átagos fesszel....
Hőfok: ibt alatt max 80 (mindkét proci 4.6-on van 1.25 ill 1.38 fesszel) -
válasz
ittakary #30761 üzenetére
Ezek GTX970 kartyak.
A giga gtx980 g1 igy nez ki:
A 980wf3 -on pedig csak 4 hocso talalhato.
----------------------------
(#30755) vaakuum A jol kinezo, bar haszontalan backplaten kivul semmi kulonbseget nem fogsz eszrevenni, ablakon kidobott penz a g1. En azt vennem, amelyik a legolcsobb.
-
-
BullZeye
veterán
válasz
ittakary #27758 üzenetére
Teljesen igazad van, csak bosszantó mikor fél év után elkezdi egyik játéknál dobálni az illesztő programot, és ezt megelőzvén javasoltam ezt a játékot, mert nálam spec 1600/4000-en tökéletesen jó AC unity, GTA5, furmark és társai, de ebben a játékban mégis hibázik, de így legalább betonstabillá tudom állítani a kártyát, és nem fogok nyafogni jönni ide 6 hónap múlva, hogy tönkrement a kártya.
-
Assdak
őstag
válasz
ittakary #27686 üzenetére
A 840, és a 850 széria is úgy fos ahogy van. Ritkább a jó darab mint amivel nincs probléma...
A 840 es szériát a mai napig próbálják újabb és újabb fw-kel javítani, de még mindig nem sikerült. 3 havonta lehet lefuttatni a Samsung által kiadott toolt, mert lelassul az ssd olvasási sebessége.
850 esetében a Trim száll el, és vezet adatvesztéshez, file rendszer hibához.
Ebbe semmi netes pletyka nincs, samsung is elismeri mind a két hibát, és próbálja megoldani, csak nem nagyon sikerül szerencsétleneknek. Nagy számmal mennek is vissza gariztatásra ezekből a típusokból.
A 830 as széria nálam már évek óta hasít minden gond nélkül. A 840-esből a harmadik csere után lett elegem. -
HESOYAM1111
csendes tag
válasz
ittakary #27674 üzenetére
Fotókat szoktam szerkezteni illetve itt a jövőre gondolva tettem be azt a 16 GB RAM-ot sose lehet tudni igazából. De amit mondasz hogy SSD azt én is tervbe vettem de csak az "Esetleg" szekcióba és igazából a windows-t arról futtatnám de ha azt mondod hogy tényleg sokat tesz akkor átrakom a "stabil" tervbe.
Köszönöm a tanácsot !
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
ittakary #27515 üzenetére
Tessék
Most néztem, hogy a fű normálon van, azzal még kísérletezek még egyet, de így tökéletesen fut. Na megnéztem high-on mert láttam nv oldalán, hogy nagy a difi. Így már van egy két 55-57 FPS drop, de ha leveszem az MSAA-t, akkor megint sehol semmi gond. (mondjuk lehet, hogy nekem van rossz szemem, de az FXAA és az MSAA 2X között, ekkora felbontásnál nem veszek észre különbséget, se monitoron, se pedig TV-n. Javítsatok ki ha tévedek
Így most volt 3820 MB-os VRAM használatom is.
Még egy személyes észrevétel. Az árnyékokat direkt vettem le olyanra, amilyen. Egyszerűen a high és a very high nekem taszítóan természetellenesen néz ki.
-
Szinyák
őstag
válasz
ittakary #27487 üzenetére
Szeva, nálam eddig hibátlan , szalad mint a buszkerék minden gta5 , bf4, fc4 , diablo 3
megy tökéletes egy minimális fps növekedés is van de az elhanyagolható ,, úgy , hogy próbáld ki , rosszabb biztos nem lesz ...
Eddig egy problémám volt , de annyira nem is volt lényeges, próbának egy Valley.-t nyomtam ki lépet a felénél kb . De orvosoltam új raktam és jó is lett ... Pontban egy minimálist hozott ~ 100,200 pont -
válasz
ittakary #26817 üzenetére
Szerintem is inkabb forogjon lassan es halkan mint a black-en es allandoan szelloztesse a kartyat. Bar a strixen nem tudom mennyire zavaro az alap fordulat, mikor eloszor elindul a ventilator, en bealdoznam a "zaj" elleneben a szelloztetest. Persze nem vagyunk egyformak.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ittakary #26821 üzenetére
Ez igaz, en se orulok a feature-nek, szerencsere meg mokolhato, de miert kell mokolni, egy mini kapcsolo es kesz.
60-rol meg milyen jo is visszahuteni es milyen jo,mhogy fel le kapcsolgatja adott esetbe a ventit allandoan, az aztan nem zavaro, mi? Remeljuk lesz kapcsolos megoldas. 980Ti-nel ez meg nagyobb gond, mert nem modositottak a huton semmit, de a kapcsolgatas megmaradt, sot, mas gyarto is beszallt, csak elfelejtettek h +80-100W ot fogyaszt.
-
bombibmw
veterán
válasz
ittakary #26817 üzenetére
Várható volt,hogy ez lesz.
Nem is értem,miért nem jó egy alapfordulat 30%-on,halkan úgy,hogy a mag körülötti alkatrészek is hűtve vannak a PCB-n.
Jó,lehet azt mondani,hogy nem lesz bajuk,de nem is tesz jót nekik,hogy amíg a GPU 60 fokos,addig a többi 80-90 fok és csak aztán hűlnek.
Aki meg azt mondja,hogy 0dB van 60 fokig és az jó,az meg hülyeség.
A kártya játék alatt eléri a 60 fokot kb. 1 perc után,na bumm,ennyi volt a 0dB.
Netezéshez meg simán halk egy 30%-os venti. -
balint107
aktív tag
válasz
ittakary #26694 üzenetére
Hát, amit furcsáltam, hogy a doboz nem volt leragasztva, csak a kártya zacsi. A védőfólia ugyan rajta volt a kártyán. Állítólag újra cserélték a régit, de nem tudom, elképzelhető, hogy belenyúltak. Vagy egy tesztelten gagyi modellre cserélték volna lévén, hogy csere kártyának jó az? Sipi85 barátunktól van, akinél 6 hetet kellett várni a garanciális cserére.
De hát maga a tény, hogy ez a darab melegszik mint állat. Miért?
-
-
Htibimor
senior tag
-
JackFeryll
őstag
válasz
ittakary #26087 üzenetére
350.12 után ugye az összes problémás.. 350.12-el azt hiszem a Witcher 3 crashelt, a következővel viszont a GTA V mikrolaggolt, a mostanival játéktól függetlenül crashel (asztalról is) viszont tökéletesen megy a GTA V és a Witcher 3 is.
Tudom, eddig nekem sem volt sokszor problémám driverekkel, de most beleteszek 120 ezret és milyen élményt kapok ? Kellemetlen.
-
Assdak
őstag
válasz
ittakary #25986 üzenetére
A PostFX pont az a kategória, aminél játékban kifejezetten látványos a különbség. Nem képeket kell nézegetni, hanem játékban megfigyelni. Még ha egy Reflection MSAA-t mondtál volna, arra azt mondom oké, mert ott tényleg csak kevés helyzetben látszik a különbség, de látszik.
De ha pl itt nem látod a különbséget, lehet érdemes lenne egy szemészt meglátogatni, mindenféle bántás nélkül. [link]Viszont nem a PostFX quality lesz ami megeszi a kártyát, hanem az advanced settingsben lévő dolgok, amik kifejezetten látványosak.
Az, hogy valaki nem látja High és Ultra beállítás között a különbséget, az az Ő dolga. Viszont el lehetne fogadni, hogy van aki igen, és van akinek számít. Mint ahogy van aki látja a fix 60 és 75 fps közötti különbséget is.A kérdés pedig úgy szólt, hogy minden maxon. Innentől kezdve, erről beszélünk.
-
- = Zk = -
félisten
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ittakary #25471 üzenetére
Itt is már a 290X lassan utoléri a GTX980-ast. Ennek mennyi a valószínűsége azt döntse el mindenki maga...
Nekem kicsit rájátszásnak tűnik, hogy picit jobb színben mutassák be az AMD, én használtam R9 290X tudom mit megy, engem személy szerint nem győznek meg vele, hogy szinte semmi különbség nincs a két kártya között... -
JoolsNOS
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest