- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
shteer #30821 üzenetére
Köszönöm!
Hirtelen fura, hogy az nvidia.com és a geforce.com két külön weboldal...azt gondoltam volna, hogy ezek egy cég, és bármelyiket is találja meg az ember googliban, a végén mindegyik egy weboldalhoz, forráshoz visz. Ehhez képes az oldalaik csak hasonlóak egymáshoz.
-
vaakuum
addikt
válasz
shteer #30813 üzenetére
A clean installt hogy kell? Mert tegnap amit én találtam az nvidia oldalán, az azt hiszem úgy kezdte, hogy felrakta az experience-t, és utána az rakta föl a drivert. Natúr driver telepítése hogyan/honnan megy?
Az alap/boost az a G1 gamingre előírt gyári érték, 1228/1329
És planetside2 alatt 60 fps környékén is cicereg -
-
válasz
shteer #30305 üzenetére
Butaság lenne azt eljátszani,hogy vagy bejön vagy nem.
És szvsz nem is ez van.
Leírják sok helyen,hogy nincs tapasztalat stb... ami igaz is.
De a károgó az mindig több,mint aki tud is vmit.
Abban is biztos vagyok,hogy már vannak már prototipusok amit tesztelnek.
Az idő pénz és ők dolgoznak érte. -
sheep
addikt
válasz
shteer #29608 üzenetére
DCS
@Ren Hoek:
AMD-t sajnos nem akarok venni semmiképp, hiába lenne jobb. Tudom ez még a jövő zenéje, de már sürgősen le kellene váltanom az 560ti-met, ez a gyenge pont a gépben, és a 970 megfelelne.
Bár aztán valszeg az lesz hogy ha lesz oculus és a tesztek azt mutatják hogy az AMD sokkal jobb vr-re, akkor lecserélem majd 1 év múlva... -
KAMELOT
titán
válasz
shteer #29390 üzenetére
Azért gondolom ismersz, így itt ph-n szóval tudod, hogy mindig AMD-s voltam. Zöld ködről akkor lehetne beszélni ha soha nem lett volna egy AMD kártyám sem. 7 darab amd kártyám volt, mindegyik minimum 1 évig!
Másik meg ha nincs gond a driverrel akkor mit írjak, hgoy van gondom velük?
Havernak 970 van 1 éve ő 1x sem írta nekem, hogy gond lenne a driverekkel!
-
ingalls
senior tag
válasz
shteer #27184 üzenetére
Ahhoz nem tudom, mit szólna ez a gpu, mintha lovat fognánk tehervagonok elé. Bár a 970-nél néha 1 180p-s kijelző előtt is ilyen érzésem van.
Vicc az egész! Közepes-magas (nem ultra) beállítások és fhd mellet alig préseli ki a 60 fps-t a Witcher 3-ban. 110k-s kártya. Mi meg 4k felé tekintünk már. -
balint107
aktív tag
válasz
shteer #26228 üzenetére
Nekem abból a 6 napból 6 hét lett, és még most sem biztos, hogy ezen a héten visszaér. Sipi eddig normálisnak tűnt, de hogy ennyit töketlenkedik egy garis kártyacserén, nem mondok semmit, mindenki döntse el maga. Elhiszem azt is, hogy nem feltétlen rajta múlik a dolog, de illő lenne neki már megoldani a helyzetet. Az ellenérték, amit a kártyáért fizettem nála van és nem másnál. Így a szememben az ő felelőssége a dolog.
-
Vesa
veterán
válasz
shteer #25897 üzenetére
Félreérted...Nem erőltetem be a castlakozóba. A kábel úgy megy be a helyére simán, ha a 2 pines csatlakozót átteszem a bal oldalra. De a 6+2pines elrendezés esetén nem ez a megszokott elrendezés, mert a 2 pines csatlakozó rendre jobb oldalon van. Így viszont ebbe a kártyába nem lehet bedugni...
-
szasanyi
félisten
válasz
shteer #25509 üzenetére
Ez így van, de ha egyik sincs vagy volt (és így nem is lesz
) a gépembe akkor mi értelme?
Az igazság az, hogy legtöbbünknek nem mind1 mikor, hol és mennyiért veszünk hw-t. Én sem vettem jó ideig 970-et mert nem ért nekem annyit, mint az akkori ára. De az első alkalomkor - kihasználva egy jobb lehetőséget - jobb áron meg is vettem. És mennyire nem bántam meg! Ahogy nézem a 390/390X fogyasztását és hőtermelését akkor sem kéne ha ugyanannyi lenne. A csend és a 70 fok alatti üzem nekem többet ér minden másnál.
-
kovsol
titán
válasz
shteer #25484 üzenetére
Ott jobb a 970-nél ahol az a referencia 1050 MHz-en ment.(megis ki használ referencia 970-t?) Szinte minden tesztbem úgy tesztelik a 970/80 kártyákat, hogy ref orajel, de a 390x meg a legmagasabb gyári OC modell. Ahol beraktak egy 970 g1 -t mindjárt máshogy nézett ki a dolog.
-
h1mpi
félisten
válasz
shteer #24444 üzenetére
Kb. pont ugyanaz, mint, amikor a GFB-t felmondod ugyanannál a biztosítónál. Nekem volt olyan, hogy az iPonban rendeltem egy VGA-t, ami másnapra 15K-val olcsóbb lett. Írtam Nekik, hogy kérném az olcsóbb áron, kiröhögtek persze, hogy mit képezlek. Visszamondtam és megrendeltem olcsóbban...
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
shteer #23790 üzenetére
aha !
nem vitáztni jöttem ide ! alapbol a 980an nem volt szimpi mert számomra magas az ár ! de persze ha ugy lennék már csak azért is azt venném megkezdenek elfajulni a gépigények és most váltottam nvidiara és nem lesz 4k felbontásom mostanába,+ elégedett vagyok a 970en teljesitményével marad ez és használtba beválalok még egyet !tesztek alapján fpst szépen hozza már ahol megy
tulárazott titán x meg megmarad a tehetősebeknek mert én nem vagyok ennyire elszálva anyagilag ! szoval megtudtam amit szerettem volna ugyhogy köszi mégegyszer
gta 5höz meg többkártyás rendszer kell fullhoz ha 1080p akkor is )(8x msaa on igaz nem ér semmit )! vagy a titán x !én ugy tudom
-
Asbee
veterán
válasz
shteer #17514 üzenetére
Nagy segítség, egy flegma semmi hsz-t betoltál, de közben azt sem tudod mi a probléma, miért csinálja. Csak egy szokásos megmondásod legyen mint az itteni eddig hozzászólásaid 90%-a. Én megírtam miért van ez, hogyan lehet rajta változtatni. El lehet dönteni ez alapján ki a debil.
Ha minimum hajlandóság sincs meg benned, hogy segíts vagy valami értelmes információt megosszál akkor nem tudom minek hozzászólni. Részemről befejezve.
(#17516) h1mpi: Melyikre gondolsz?
-
Asbee
veterán
válasz
shteer #17512 üzenetére
Tehát akkor szerinted nincs különbség egy boost egy boost mentes vga tuningjánál. Látszik fogalmad sincsen a 970 tuningjáról, fesz, boost lépcső vissza vételek hőmérsékletekkel stb, de azért jó volt egyet okoskodni, ahelyett hogy segítettél volna neki valamivel, ha már annyira képben vagy.
-
Asbee
veterán
válasz
shteer #17500 üzenetére
Nem ilyen egyszerű. Nekem első gigámmal ugyanez volt, elég idegesítő. Max terhelésen minden stabil, 1-2 játékban meg előfordul, hogy kisebb terhelés ellenére leveszi a feszt elég durván, viszont órajelből nem sokat.
Egyébként nem tudom az ilyen beszólás jellegű hozzászólás miért kell. Járt már nálad 970?
(#17501) muld: Sehol nem hangzik annak, mert nem az.
-
-
Igazad van, hulyeseget kerdeztem.
Szoval a ket kartya kozotti kulonbseg izgatja a fantaziam:
Az orajel kulonbseget latom, van esetleg mas is?
Sondi1986 Hu koszi szepen, ra nem jottem volna ezekre!
-
rambustibi
őstag
-
HSM
félisten
A felületszerelt alkatrészeknek nem igazán tesz jót a meggörnyedt NYÁK. Aljas kontakthibák forrása lehet az idő múlásával a görbe NYÁK. Ráadásul a hosszabb hűtőborda-részek se biztos, hogy jó kontaktust adnak, ha görbe alattuk NYÁK.
Persze, azért a ló túloldalára sem érdemes átesni ezzel.
-
SSJPeter
őstag
Lehet, hogy talán mégsem?
Elvileg már megvannak a 960 speckói.
Remélem nem kamu.
Persze ettől függetlenül lehet mégis 2015-ben lesz a launch. -
Marmonkanna
tag
az a necces, hogy ha felkocsikázom bp-re, az 300 km benzinpénz, de a futár sem olcsó.
na de mindegy is, csak előre gondolkodtam. remélhetőleg nem cicergős, halk gtx 970-et fogok ki, már csak a döntést kéne megszülni, hogy asus vagy msi.
az msi még mindig azzal a "zseniális" matricával érkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest