- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
Marmonkanna #16914 üzenetére
A legújabb sokaknak nem akart települni,meg fagyott.
A 25-ös tuti. -
adm
őstag
válasz
Marmonkanna #16246 üzenetére
általában nagyker készletet mutatnak,
a nagyker rendszerébe be kell vételezni a terméket,
ha volt foglalt mennyiség, akkor azonnal "elfogyhatott" attól függetlenül hogy fizikailag a nagykerben van és nem is biztos hogy jutott a cégnek ahol nézted.-
nem is akarom, de nem is kell védeni a szóban forgó céget, de azért van egy olyan verzió amikor nem direkt kibaszásból teszik amit tesznek.
- nem tudja előre mikor tudja elboltolni a garis cserét a GB disztribútorral,
- abba nem akar belemenni, hogy 1-2-3 hetet mond hasra ütésre, mert csak a nyakára járnak, és feljelentgetik,
- egy tök másik gyártó/disztribútor kártyájánál nem akarja fizetni a 25% (árfolyam)különbözetet, mert egyrészt onnantól az a kártya nettó veszteség, másrészt az a munkatárs aki br. 3e ft-ért szórakozik utána az ide-oda cserével az pénzt is termelhetne.
- visszaadja a számlán szereplő összeget, a törvényi kötelezettségnek eleget téve, ami nem lakossági kereskedelemben kb. mindennapos, sőt valahol csak jóváírás lehetséges.
- egy bestbuy kártyát, nem fognak csak azért kivenni a kínálatból, hogy akár problémás az ügyfél akár nem jól megszívassák, mert a különbözet árfolyam különbség és nem lett hirtelen nagyobb az árrésük.-
a svindli ott kezdődik, hogy ha tágabb időkorláttal sem ajánlja fel a cserét akár teljesen megegyező, akár hasonló kvalitású modellre. ennek a menedzselését egy ekkora árbevételű és piacvezető? cégnél meg kell tudni oldani.
a kisboltok valóban sokszor megfinanszírozzák/ták ezt az időszakot, sokszor azért is mert egy vidéki boltosnak volt annyi az üzemanyag a plusz bp-i körön, mint a különbözet a következő drágább modellnél. mióta a szerződéses futárok 900ft-tól szállítanak, ennek maximum bizalom építés oka lehet. -
törölt tag
válasz
Több külföldi nagykerben volt összesen ennyi és elkapkodták. Nem magyarok vettek ennyit hanem németek, lengyelek, csehek.
-
nejad
aktív tag
válasz
fizunap volt
-
törölt tag
válasz
Marmonkanna #16211 üzenetére
Hivatalosan nem támogatott a bios mod, de egyrészt vissza tudod rakni a gyárit másrészt nem hiszem, hogy nézik hogy épp alacsonyabb RPM-es bios lenne rajta ha amúgy a gyártó/verzió megegyezik...
Mondjuk ez szoftveresen is szabályozható... -
JasL
őstag
válasz
Marmonkanna #6475 üzenetére
Nekem MSi van. Kizárt, hogy azt a fóliát valaki vissza tudja rakni épségben a ventire. Mikor húzod le, teljesen eldeformálódik, nyúlik, tönkremegy.
-
Zoley3
tag
válasz
Marmonkanna #6531 üzenetére
Ez azért engem is érdekelne
Enyém is ciripel (megjegyzem könyökemtől 10cm-re van a gép,az asztalon) de módjával,1-2 szer futtattam 3Dmark-ot,az alatt természetesen csinálta,meg játéknál itt ott...netezés,filmnézésnél meg semmit nem hallani mert nincs agyonterhelve ugyebár.Nem értem amúgy hogy játék alatt pl miért zavaró? Ugyebár a többség fülessel játszik,aminél szinte kizárt hogy zavaró legyen...vagy hangszórókkal (pl én Z906-al) aminél meg gondolom hogy hangosabban kell a hangszórókat üzemeltetni,mert a részleteket többnyire csak úgy lehet hallani (pl: FPS játékok) szóval akkor hogyan tud zavarni
lol
Benchmark közben meg nehogy már azért zavar valakit,mert nem tudja síri csendben lefuttatni a tesztet -
Blaise
veterán
válasz
Marmonkanna #6526 üzenetére
Csak terhelés alatt, vysnc bekapcsolásával kicsit halkabb lesz. Az a legnagyobb probléma, hogy néha váltott hangszínnel csinálja, elég zavaró.
-
Zoley3
tag
válasz
Így van..ha ezt a matricát lehúzza valaki akkor a ragasztó réteg ott megváltozik ahol hozzáért a ventikhez...és az ujjlenyomat is a ragadó felületen marad,illetve a ma matrica is pöndörödöttebb lesz
-
válasz
Papírmatricánál nagy valószínűséggel látnád, h bolygatták. Azzal meg ne etessen már a boltos, hogy "az én kedvemért megpróbálta az msi karikról leszedni"
.
-
shteer
titán
válasz
Marmonkanna #6114 üzenetére
890 Ft valoban nem olcso. Egy 110k-s kartya mellett mar nagyon megterhelo lehet.
Mindig meglep, hogy ebben a kozegben is elofordulnak eletkeptelen egyedek.
-
Zoley3
tag
válasz
Marmonkanna #6114 üzenetére
Hát én is majdnem felkocsikáztam BP-re,ha nem cserélték volna a GTX970-et,de hála istennek rugalmasan megoldottuk az iponnal
Hát nem tudom ki hogy van vele,szoktam küldeni fogadni postán csomagokat és én amondó vagyok,hogy kicsit drágább csomagban küldve (érték biztosított,törékenyként kezelés) eddig sosem volt gond a szolgáltatásukkal,semmi sérülés és épségben megérkezett mind...és elvileg olcsóbb is a futárnál
Én így szoktam,ha valami gebasz van és vissza kell küldeni de nincs ingyen futár,levélkén meg biztosítás nélkül semmit -
shteer
titán
válasz
Marmonkanna #6099 üzenetére
Mitol lenne necces? Szamtalan futarszolgalat dolgozik ezert.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
én 100km-ről bekocsikáztam inkább minthogy 2-3k+-t fizessek a postáért ami vagy oda ér vagy nem, mert én már a 10.nap körül voltam
-
torma1981
veterán
válasz
Az oda szállítás mindenképp fizetős.
-
Mate
nagyúr
válasz
Természetesen neked kell állnod. A garanciafutár garanciális ügyintézéshez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest