- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Tarill #29912 üzenetére
Letölti az nvflasht is, meg a bios filet is
csinálsz egy dos-os bootolható pendrive-ot, ráteszed őket, meg megnézed videon mit kell beírni parancssorba a flasheléshez (leírod cetlire pontosan)
(meg mit kell nyomni, ha elmegy a kép esetleg...)
Aztán türelmesen végigvárod. (negyed órát, ha kell) -
batt
aktív tag
válasz
Tarill #24139 üzenetére
Ahogy leírtad ez szerintem egy ventilátor hibás darabot fogtál ki! Pont mint én! A 970-en mind a két ventinek mennie kell! Csak a 980 tud önállóan működni! Az Msi írta is,hogy ha 970-nél előfordul,hogy csak az 1-ik venti megy akkor vissza kell küldeni gariztatni és cserélik!
Biost megpróbálhatsz de szerintem nem sokat fog segíteni és mivel random jön elő így nehéz lesz lekövetni!
Na meg nem tudom hol vetted de a jó Istenke óvjon attól,hogy az iponból,mert ott nem nagyon akarják elismerni és kb 1 hónapos küzdelemre készülj fel!
Garancia nem vész el ha pontosan a leírtak szerint csinálod és a megfelelő biost rakod a karidhoz! Ezek hivatalos biosok! [link]
-
szasanyi
félisten
Az jó, és a tuning sztem sem fontos, de ezért itt megköveznek minket vazze...
Persze egy alapfeszes ellenőrzés nem árt mert később jól jöhet még amit tud, és hát kíváncsiságból csak tudni köll na. (ezt csak azért írtam, hogy csak kis köveket dobáljanak
).
HSM: no, de az elállási lehetőség adott, és azon belül mind1 mi és miért nem tetszik.Én konkrétan nem szeretem az elkerülhető és fölösleges díszköröket, míg mások szívesen élnek vele (esetleg túlzottan is) mert lehet.
-
Asbee
veterán
Szép eredmény grat. Viszont én azt tapasztaltam ezeket a kártyákat nagyon alaposan ki kell tesztelni. Főleg, jó memóriaigényes játékokkal, akár felskálázott felbontással, hogy még jobban használja. Teszteken, pár rövid játék teszten nálam jobban ment mint pár óra , mordor, ryse, snpier 3 alatt. Ezeknél kellett kis +fesz. Nagyobb fesszel ugye jobban is boostol, úgy kevesebb + órajel kell neki.
(#3987) brumi1024: Vapor X nagyon jól sikerült, bár én ilyen tuning értékek mellett sem választanám már. Max ha olyan árba lesz mint a 970.
-
ÁdiBá
veterán
5 napig félre rakja az ipon. Ha most megrendeled jövőhét péntekig átvehető.
(#1981) Rathrol Ezt ki kell tapasztalnod.
Én azt mondom ha egy játék be esik 22-26 között sokat látni hogy húzod - e vagy sem.
Annak túl sok értelmét nem látom, hogy 100 helyett lesz 110 FPS.
Én több FPS játékban pl a METRO -ban az izmosabb részeknél ahol már teljesen mindegy mit raksz oda úgy gyilkolja a gépet, ott nekem már 25-26 fps elegendő volt hogy végig toljam.
Tettem ezt én egy 1280MHZ járatott GTX780Ti-vel. -
Forestgreen
aktív tag
Jövő hétvége felé kapnak a magyar nagykerek nagyobb mennyiséget, akkor már nem kell vadászni például az iponon a napi 3-4-5 kártyára és talán az árakban sem lesz akkora szórás.
(Az a helyzet, hogy gondolom ebben az esetben is van hierarchia, ezért van hogy valaki már kapott, valaki meg még nem... nem a licitről szól, ipon azért kapott ennyit gondolom...)
Amúgy én is gigára váltok gigáról, remélem nem fogok csalódni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest