- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
malware
Bugfix1984
csicso82Köszönöm a segítségeteket!
Igazából ha játszom, akkor sem ilyen kaliberekkel, szóval nem ez lesz az elsődleges szempont, de ha már ajándékba adják, miért ne.
Inkább mennék rá a megbízhatóságra és a hűtésre. -
Cs1csó
titán
válasz
Nixon18 #36187 üzenetére
Üdv, ASUS, MSI, GIGABYTE mindegyik vállalható, nekem asus strix-es van terhelés nélkül be sem kapcsol a ventilátor, terhelés mellett szoftveresen úgy van beállítva hogy 69 celsius foknál ne engedje feljebb a kártyát ez szobahőmérséklettől függően akár 40%-os ventilátor terheléssel is megoldja.Külön a strix kártyákhoz van jópofa gputweak program. Értelemszerűen a 2-vagy 3 ventis modelleket érdemes választani. Nem a kompakt egyventiseket.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ateszpapa #36197 üzenetére
A 4460-as az abba való, de nem tudom hogy milyen lapba tennéd, és szeretnéd-e tuningolni.
Az új széria meg elvileg most nyáron jönne de mivel a GDDR5X-es ramok csak nyár után ez még kérdéses de ősszel már több mint biztos.Az én 970-em 1501/8002-n megy, ez elvileg egy ref 980 szintje.
-
Ateszpapa
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz
Ateszpapa #36195 üzenetére
Annyi elég hogy a 780TI szintjét tudja a 970?
De egyébként több mint ég és föld.
Eszméletlen jó kártya de én a TE helyedben megvárnám az új szériát ha nem sürgős a csere.
I5-ből pedig ha akarsz tuningolni akkor csak a K-s jelzésűek jöhetnek de ha nem akkor mondjuk egy 4460, de nam akarok hülyeséget mondani, én csak a végleteket ismerem a procikban, a közteset nem.
Tuning nem garantált, és egyébként milyen szériás proci kell? -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy Asus 750Ti 4GB-os kártyám van, de gondolkodok, hogy upgradelni kellene 970-re.
FullHD a monitorom, nem is tervezem a 4k egy jó ideig.Szerintetek mennyi a különbség a két kártya között fullHD felbontáson?
Ez az Asus Strix kártya nagyon tetszik, nagyon halk, maradnák a Strix megoldáson.
Illetve milyen i5-ös procit ajánlotok a 970-hez?
Egyelőre nem "húznám" de később talán a 980 szintet szeretném elérni. -
-
-
cyberkind
félisten
Megnéztem a Crysis 1-et hogy megy a mostani konfigokkal, hihetetlen az a játék még mindig, fullon akár 70%-os is lehet a vga kihasználtsága, de ami a másik fura dolog hogy használja mind a 8 szálat egy 9 éves játék ami még most is eszméletlen jól néz ki, ha tehetitek próbáljátok ki.
-
komyka
tag
Üdvözlet! Egyik haveromnak van egy Gigabyte GTX970-e a twin turbo-s kivitelű (GV-N970TTOC-4GD), egy Gigabyte H97M-D3H alaplapban. Egy olyan probléma van a géppel, hogy magasabb terhelésnél elmegy a kép. Maga a rendszer nem fagy le, hangok mennek tovább, reagál ha nyomkodja a billentyűzetet viszont a fekete képernyőn csak a restart segít.Találkozott már valaki ilyennel? Driver probléma, esetleg tápegység, vagy maga a kártya lenne rossz? Eddig ezekre gondoltam...
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Bocs ha off kicsit, de nekem az nvidia control menüben hiányzik a high performance beállítás opció...
Ez normális?
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a GTX 970-et egy asrock z97x, i7-4790k és 2x8gb hyperx fury mellé.
Már csak azt nem tudom, hogy melyik gyártóét vegyem meg. Ti melyiket javasolnátok?Photoshopra, Vegasprora, 3ds maxra, és egyéb hasonló programokra lenne használva
Köszi szépen!
-
dergander
addikt
válasz
Runner_fxr #36179 üzenetére
Mondjuk éppen a Crysis 3 aminek AMD kártyán nemszabadna 25FPS-re leugrania , persze attól függ milyen részletességgel játszol vagy élsímítás mekkora.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Runner_fxr #36184 üzenetére
Nálam anno 4850 - 4890 2GB csinált hasonlót. Ennél durvább fps drop meg lag volt mindkét kártyámnál.
Azóta nem mertem radeont venni. -
válasz
FollowTheORI #36183 üzenetére
Már több játéknál is előfordult, és egyébként is ddu-val törlök mindent. Akkor szerintem csere lesz, kipróbálok egy új geforce-ot.
-
válasz
GTX-ekkel még nem találkoztam ilyennel... de szerintem is driver probléma lesz ez. Másik driverrel, vagy újratelepítettel (pl DDU tisztítás után) esetleg megjavulhat.
Vagy várni kell valami újabbra, addig meg félretenni a játékot. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
ez driver gond lesz.
-
-
mlinus
őstag
válasz
milyen cpu-d van? AMD kártyák nagyon zabálják a cpu-t, ezért jellemző az instabilabb az fps rajtuk.
-
Sziasztok! jelenleg egy felső kategóriás r9 390x-et hajtok, de sok esetben zavaró fps zuhanások vannak full grafon, fullhd-ben. Gondolok itt a crysis 3-ra pl. 60 és 25 fps között ugrál. Játszogatni kell azzal, hogy vsync hol bekapcsolva hol kikapcsolva, illetve afterburnerben okoskodni. Ez nvidia-n is probléma, vagy ott stabilabb az fps? A fő problémám az, hogy ugrál az fps zavaróan, inkább legyen folyamatosan 30 mint ugráljon 30 és 60 között. Ha nviidia-n jobb a helyzet, lehet váltanék.
-
blu79
addikt
Na ma reggel fel merészkedtem rakni a legújabb drivert(364.51). Előtte DDU-val töröltem az előzőt, majd ezt tiszta telepítéssel tettem fel. Eddig tökéletesen teszi a dolgát, 3ó FC4 és nem dobja ki, minden jó.
-
Colos1
őstag
válasz
Cs1csó #36170 üzenetére
Olvastam a Relase Notes -t, alighanem Abu kifelejtette a driver leírásából ezt:
"Power Saving: The driver now puts the GPU in the OFF state, with video memory in self-refresh mode, when the monitor is blanked or inactive. (Windows 10)"
Ez egy hasonló vacak, mint ami az AMD -nél fut "ZeroCore" néven, hogy ha kikapcsol a monitor, akkor visszaveszi a VGA fogyasztását pár W -ra, a GPU és a VRAM sleep állapotba helyezésével.
AMD -nél nem az volt a fura, hogy ha valakinél nem ment rendesen, hanem az, hogyha ment. Úgy lehet kikapcsolni, hogy beállítod a WIN -ben, hogy sose kapcsoljon ki a monitor. Legalább is AMD -nél így lehetett, remélem itt is lehet. Csak akkor indul ez az állapot, ha a WIN kapcsolja ki a monitort, legalább is remélem, hogy itt is ez indítja, mert én emiatt mindig a monitor kapcsolójával kapcsolom ki.
Amúgy ez állítólag nem az AMD hibája, mert állítólag akkor nem megy rendesen, ha a VGA és az alaplap nem teljesen kompatibilis egymással, és nem tudja a VGA -t ébreszteni. Ez esetben nVidiánál sem lesz másképpen...
-
keIdor
titán
válasz
papirzsepi93 #36169 üzenetére
Szerintem jó vétel egy 980 is, persze ilyen 130-150 ezer között, aprón találni, csak ne várj tőle 980Ti-t, mert az bizony tényleg soha nem lesz. Sem VRAM, sem sávszélessége nincs ehhez, meg ez csak egy GM204. Egy teljesen unlockolt GM200-ban mindenből +50% van.
-
válasz
ImpersonatoR #36171 üzenetére
En 2 honapja 120ert adtam el a Titant, kicsit alalotted
Amugy nalam kulturalt beallitasokkal 80-90FPS korul porog -
bombibmw
veterán
válasz
ImpersonatoR #36171 üzenetére
Észszerű beállításokkal tartja mindenhol nálam.
A legtöbb lehetőség maxon van, de van, amiből kicsit visszavéve abszolválja a 60fps-t a kari és a látvány is alig-alig romlik valamit.
A Ti sem tartja mindenhol, ha ki van csutkázva a game.
Igaz, azzal már közel minden mehet maxon.
Szerintem simán jó még a 970, aztán elválik minden, amikor valójában érkezik a DX12 és az új gen. -
Eladtam a Titanom mert Gta V ben nem volt meg a stabil 60 fps full hd ban illetve mar alig volt ra gari. Szerintetek egy 4.8 as 3770k val egy gtx 970 tartana a 60 fps (vsync on) t? Vagy keves neki es 980/980 ti kene?
Csak mert kb annyit kaptam erte mint amennyibe egy 970 kerul ha nem kell nem " fizetek" ra. -
papirzsepi93
tag
válasz
papirzsepi93 #36144 üzenetére
erre még valaki valamilyen ötlet?
-
TTomax
félisten
válasz
chris0000 #36165 üzenetére
Szerintem ez egy rossz döntés.A 980at akárhova húzod soha nem lesz 980Ti,ez tapasztalatból mondom,nekem pont MSI Gamingböl volt SLI.Viszont a 970et fel tudod húzni a ref 980szintjére. vagy 970et vegyél vagy 980Ti,ezek a legésszerűbb választások,persze a döntés a tiéd!
-
beci43
senior tag
Új driver milyen,érdemes feltenni?Remélem ettől már nincs kék halál.
-
-FreaK-
veterán
Szeretnék frissíteni drivert, a 970 alatt, még a 361.43 van fent, decembertől.
Az új 364.51 letöltve, hogy tegyem fel?
Ajánlott a csökkentett mód, DDU, majd utána normál módban indítás és az új driver install?Bocsi a láma kérdésért, régebben AMD-m volt, ott ez must have volt, itt nem tudom
-
chris0000
őstag
hi.
ez az ASIC % mit jelent,miért fontos ez?
ok google,de a felhasználóktól szeretném látni.
thx.üdv. -
Sziasztok
Beléptem a klubba egy MSI Gaming példánnyal. (ASIC 71%)
A mellé kapott egérre is érvényes a vajon a garancia? (eladás szempontjából érdekel)
Jelenleg egyébként DS B1 egeret adnak hozzá.
-
Atci
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Asus z97-Pro Gamer alaplapba belefér kettő GTX 980?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest