Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg már azt hittem azt gondolod,nem elég jó PhysX-nek a GTX 970 alá.

Sajna akkor várni kell a következő amd generációra.
Amúgy inkább raknék be PhysX-nek egy 980-t,mint amd-t
Bocs ezt nem hagyhattam ki.

A GTX 970 nagyon jó,vitathatatlanul jó.
Poénok meg elférnek.
Egyszer lőttem el egyet,máris le lettem hurrogva.

Egyébként még meg is értettem volna,ha ezt egy amd topicban teszem (poénkodás,nem funboy),amit amúgy sem tennék-nem is teszem,még csak bele sem olvasok amd-s topicokba. De egy nvidia-s topicban engedtessék már meg,hogy laza poénokat ellőjjünk. Ha mégsem szimpatizálunk 1-1 hsz-el akkor ignoráljuk. Erre még nem kell modi.

-
batt
aktív tag
válasz
akoska07
üzenetére
Ezt tudom mert olvastam amikor anno írtad!
Magamtól idézek!
"Viszont tegnap csinált olyat,hogy bf-4 alatt nem indult el a venti és és 90-100 fokos volt a mag! Elkezdett akadni a game alt tap nézem a hőfokot mire elkezdett 100% osan menni a venti!"
Ez miatt aggódom!
Igen amikor nem megy az ab nincs hiba! csak a fent említett!
-
batt
aktív tag
válasz
akoska07
üzenetére
Nekem FIFA 15,Arma 3,DayZ,WATCH_DOGS-nál ugyan ez a hiba!
A venti nem indulás hiba alatt nem ment az AB!
Amúgy szerintem nem lenne rossz ha ezen egy kicsit változtatnának! Mert szerintem praktikus,hogy nem mennek a ventik de szerintem a hardverre nem valami egészséges hosszútávon! A Limit értéket lejjebb vihetnék!
-
warcat
veterán
Amúgy ez az említett SLI bug amire panaszkodnak.
-
Sondi1986
addikt
Nem hinném hogy gyártja. Szerintem a GK104 és GK110 gyártó sorain GM204 chipek készülnek, a maradék GK104 chipeket GTX760 ként fogják árulni, a GK110-ből meg Quadro lesz.Arra lennék kíváncsi hogy ha a GTX960-as a GM204 még jobban lebutított chipje lesz, mikor fog kijönni, mivel a GTX970-es nagyon viszik, és amíg abban ilyen hiány van nem belőle még lebutítani.
-
warcat
veterán
válasz
Firestormhun
üzenetére
Hát ha ez így van elég fail
Azt valóban olvastam,hogy MSI nem matricázik az újabb készleteknél. -
Firestormhun
senior tag
Többen is már jeleztek ilyen típusú hibát Msi Gaming kártyáknál, hogy az egyik venti elfelejt bekapcsolni és emiatt a másik 100%-on kezd el pörögni. A hiba állítólag abból fakad, hogy az egyik fanra gyárilag ráragasztott matrica túl erősre sikerült és annak erőteljesebb letépése kicsomagoláskor tönkreteszi a ventilátort. Msi ezen hiba miatt a továbbiakban nem teszi fel azt a matricát gyártás során.
-
warcat
veterán
Gondolom szar az Afterburner,nekem pár hónapja kezdett el bekavarni,kapott egy uninstallt azóta nem néztem rá - gondolom nem véletlen az EVGA Precision az ajánlott.
Más:pénteken elment az időm egy win7->win8->win8.1 telepítgetéssel,hétvégi utazgatás után délután kipofoztam egy kicsit a 3770K-t 4.5Ghz-re,utána jöhettek a kártyák.
ASIC quality 62.9% és 68.4%,legalább egymáshoz közel vannak.
+100 MHz mellett semmiféle +fesz nem kell nekik.Elvileg most a 2. kártya nem kapja meg ugyanazt a feszt mint az első,így aztán nehézkes az SLI tuning.Én nem tudtam eldönteni,de +120 MHZnél hirtelen, +25mV mellett is instabil.Pár lépcsős próbálkozás után hagytam jelenleg a francba,a 2. kártya elkezdett melegedni(már írtam korábban,hogy szűkösen van) 70-71 fokról 75-re miközben jelentős pluszt nem jelent az az 50+ Mhz
Tessék fapados screenshot
-
batt
aktív tag
Köszönöm a segítséget mind 2-nek!
Az EVGA PrecisionX tud monitorizálni? (játék alatt)
Ez a bios-van fent!

-
Forestgreen
aktív tag
Ez szomorú...
Próbáld meg EVGA PrecisionX-el, ha azzal is ugyanez a probléma, akkor itt az "okosak" majd kitalálnak valamit.
Az akadás a 90-100 fok miatt van, ott már nem tud dolgozni a GPU. A fő kérdés, miért nem pörög fel a venti, csak windowsban ha megy az afterburner... biztosan az kever be, de hogy miért...
Még más bios-sal is próbálkozhatsz, ha bevállalós vagy, ahogy előttem írták, de bios ide, vagy oda, az afterburner szabályozza a fordulatot, ha azt elindítod... sztem nem a bios a ludas..
-
batt
aktív tag
Srácok valami nem stimmel az msi karimmal! Vagy bugos a bios-a!
Játékok alatt semmi gond tök jól futnak! viszont afterburner-rt ha bekapcsolom elkezdenek szaggatni a játékok így nem tudom monitorozni! Viszont tegnap csinált olyat,hogy bf-4 alatt nem indult el a venti és és 90-100 fokos volt a mag! Elkezdett akadni a game alt tap nézem a hőfokot mire elkezdett 100% osan menni a venti! Mivel lehet még pl hőfokot monitorozni?
-
Forestgreen
aktív tag
(#2159) ÁdiBá: Ha a hétvégén belinket listában 0.00% akkor nem mérvadó, persze, 1000 másik VGA-ra jut egy Titan Z vétel, de azért ne feledjük, hogy a Titan Z inkább státusz szimbólum, mint a nép kártyája. Biztos sok Titan Z tulaj van, de ők nem jártak épp azon a szavazáson, inkább a VGA-jukat nyüstölték

Ahogy néztem a HD 7770 is 0%-volt, ami mutatja, hogy nem reális az a szavazás, hisz csak ismeretségben 4-5-6 HD 7770 van... (Titan Z természetesen nincs, az egy használt autó ára
)Holnap itt a GTX 970-esem, én már annak is örülök

-
gainwardgs
veterán
Na hamarosan csatlakozom

-
Alice90
aktív tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Ne haragudjatok egy kis off:
Shadow of mordor játékkal játszok és a kép becsikozodik (nehéz elmondani szal egy pillanatra mint ha 2-é vállna)
vysenic bekapscolva. 1920x1080 60hz.
talám 120hz monitor megoldaná a problémát?
(hozzáteszem ezt a csikozodást sok ember nem veszi észre játék közben)
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Jahhh vegye mellé alá PhysX-nek jó lesz.

Hát a 970 akkorát durrantott,hogy minden leárazódott.
Minden leértékelődött,tudások "eltörpültek".970 abszolút hiánycikk,ahogy meg is mondtam még az elején,hogy az lesz.
Az ára megy felfelé,szintén elmondtam,hogy fel fog majd menni az ára,nem lefelé.
Úgyhogy most én is várok a 2. MSI 970 rendeléssel.
Egyenlőre elvagyok 1 monitoron a 970-el,a multimonitorozás majd akkor indul be,ha lesz 970 SLI.Olvastam vki írta,hogy lesz vizesblokk MSI-re.
Linkelhetné nekem.
Mert,ha esetleg hangosodna az SLI (amit nem hinnék) akkor jön a víz. -
anytime
őstag
+1, egyebkent honnan tudna az ember, hogy a makos teszta neki a legjobb, ha kozben a turos, sajtos es meg a tokom tudja milyen feltettel biro pastat meg sem kostolta???
Ne gyerekeskedjunk mar, az en apam tuzolto, az enyem katona es igy tovabb ...., gondolom, ez ismeros mindenkinek az ovibol

-
ÁdiBá
veterán
Jól olvasom amit olvasok?
Az a baja a kollégának hogy a régi R9 290 kártyákról az emberek váltanak egy új termékre ami nvidiás?
Mert ő eleve nvidiát vett akkor is mikor szar volt?
Hát az engem hol érdekel... most komolyan.
Azért vásárolja a termékeket a nép, mert versenyképes a tudása, illetve jó az árazása. -
törölt tag
Srácok ez tök jó meg minden de rommá van offolva a szakmai topik.

-
Alice90
aktív tag
gtx 780asok szépen elkeltek 85 ezer körül
-
HSM
félisten
-
kona005
senior tag
Ha flame, ha nem ez így van... Amikor kijött a R9 az volt atya úr isten, most meg majd kijön R9 3xx és ha jobb lesz mint a GTX 9xx akkor meg majd megint vissza áll a régi kerékvágás
Hát mi ez ha nem gusztustalan?Amikor mások szerint "rosszabb" volt az NV én akkor is azt vettem nem fanboyságból, de ebbe most már tényleg nem menjünk bele hogy miért...
-
Tarill
őstag
válasz
Firestormhun
üzenetére
és az az 50-60db iponhoz jön vagy összesen az országba?
mert nem mindegy 
-
-
helkis
veterán
válasz
Sondi1986
üzenetére
az MSI mást mond: "... Representatives of MSI said that they received no confirmatory information from Nvidia regarding upcoming GPUs, but that one is expecting a Geforce GTX 980 Ti or GTX 990 model in the coming months.”
máshol a közeljövőt emlegetik, meg talán még idént..
de szvsz inkább attól függ, hogy AMD mit lép és mikor a GM204-re..
ill. nagyobb esélyt látok a 990-re mostanában, mint a 980 Ti-re, ami ha a korábbi roadmappot nézzük akkor 670-680-690-780-Titan-780Ti re alapozva 970-980-990-1080-Titan2-1080Ti lenne 
-
kona005
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát igen, nekem is 670-em van és bizony 30fps ha darálás van
Azért már illene egy 970-el a 60fps szerintem... -
helkis
veterán
970/980-ból nem lesz lightning.. [link]
viszont várható 980Ti és 2x970=990 !! utóbbiak nincsenek megerősítve nv oldalról.. -
havenger
tag
OC-val nem nagyon foglalkoztam még, raktam rá 100MHz kíváncsiságból, de semmi komoly. Lehet megnézem majd mit megy, de ez az 1350 körüli boost bőven elégnek tűnik.
Más: Borderlands 2-vel én játszottam, de fps-t nem mértem közben. Furcsa is volt, hogy honnan került elő ez a sok zöld trutyi a korrozív fegyverekből.
Mondjuk mivel a régi radeonomon is fullon ment, így egyből feltoltam DSR-el 4K-ra, de így sem éreztem, hogy 30 alá esne a framerate. -
Alice90
aktív tag
Nem tudom valaki probálta-e a ghostot gtx 970-el de nekem akad úgymond a kép mindig berezzen.
-
Tarill
őstag
tud valaki valamit arról h 970 mikorra várható nagyobb darabszámban hazai nagyobb boltokba? pl ipppon
-
kona005
senior tag
Akinek van GTX 970-es kártyája, valamint egy Borderlands 2 -vel is rendelkezik az meg tudná nézni hogyan megy High PhysX-el? Ilyen jó zúzós robotos, corrosive-os részen... Jó lenne ha ezzel már meg lenne a fix 60...
Előre is köszi!
-
h1mpi
félisten
-
zack
nagyúr
Egy kis összehasonlító teszt R290X vs GTX 970 1920x1080
Asus R290X DirectCU II OC (1050/5400)
Heaven Extreme
FPS: 56,4
Score: 1420
Min FPS: 25,5
Max FPS: 116,6Valley Extreme
FPS: 64
Score 2678
Min FPS 32,1
Max FPS 120,5Gigabyte GTX 970 G1 Gaming (1542/7920)
Heaven Extreme
FPS: 63,3
Score: 1595
Min FPS: 33,5
Max FPS: 133,4Valley Extreme
FPS: 66,2
Score: 2770
Min FPS: 33,8
Max FPS: 122,3 -
Sondi1986
addikt
Egy felmérés ki milyen kártyát használ: [link]
a GTX970-es egy kicsit veszi a nép!
-
zack
nagyúr
Na. Megvan a stabil vége 1,256V mellett. 1542/7920
Hozzáteszem gyorsan, nálam nem úgy néz ki a dolog, hogy lefuttatok egy Heaven-t, aztán ha 1-2 képhiba van, tojunk rá, mert úgyis az eredmény a lényeg. 8000Mhz-es memóriával nekem is lefut. 1x. De én 5x futtatom kilépés nélkül, és az utsót teszem közzé. Amíg nem stabil, 2-5 között valahol lesz képhiba. Ez az eredmény 5x futtatás képhiba mentesen.Valley-t 10x futtattam, mivel rövidebb teszt, és a 10. kör eredményét teszem közzé.
-
haxiboy
veterán
Hali, a milyen videókártyát topicba írtam régebben, de a radeonokról már időközben letettem, két okból is.
Mantle : Jelenleg nem támogatja túl tok játék, DX12-t még nem mostanában fognak használni, Tier 1-et az NV is támogatja, CPU limitem pedig nem sok helyen lenne.
Shadowplay: Ha tényleg olyan jól működik mint ahogy mondják spórolna kb 10-20k-t mert nem kéne capture cardot vennem.Durván két hét múlva veszek új konfigot ami nagy vonalakban így fog kinézni :
i5-4690k
Maximus VII Hero
2x4GB Corsair Vengeance (ehhez hozzácsapok még1 ilyen kitet ha sikerül találni)1080P-ben szeretnék 60FPS mellett futtatni lehetőség szerint minden játékot maximális beállításokon (Leginkább BF4, Shadow of mordor, Isolation stb stb.)
Ahogy néztem a GTX 970 100-120k körül van. Leginkább a Strix és a G1 Gaming ami szóba jöhetne.
Szerintetek elég nekem a 970 vagy fizessek rá a 980-ra plusz 40k-t vagy a 970-ből OC mellett ki lehet hozni a 980 teljesítményét minimális fesz emelés mellett? (ebből csak refit tudok olcsón) -
zack
nagyúr
No de ez csak egy lehetőség. Közel sem biztos hogy élni fogok vele, de a Vapor-X a gyengém.
Minden a piszkos anyagiakon fog múlni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az biztos hogy a nálam levő 970 egészen kiváló darab. Most nézek egy tesztet (Giga Gaming G1), ahol plusz 87mV-tal 1516 Mhz-ig jutottak 8000Mhz memória órajelen . Ehhez képest én 1540-1560Mhz-nél járok plusz 31mV-tal.
Nem tudom mit fog művelni, ha feljebb megyek a fesszel.Itt a teszt
Már ezzel a 1516/8000 is lelépi Firestrike-ban az alap 980-at.
Akkor az enyém? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zack
nagyúr
Megláttam egy jó vételt, amit régóta szerettem volna, csak eddig irreálisan drága volt, viszont most rendesen leakciózták, gondolom a Maxwell miatt.

Nem titok mi az. 290X Vapor-XAkit érdekelne a Gigabyte 970 Gaming G1 kártyám, az dobjon privátot, mire gondolt, hátha. Aki a legtöbbet adja, és számomra is megfelelő az összeg, annak elképzelhető hogy eladom.
Nagyon elégedett vagyok a 970-el, szeretem. De ez a Vapor már régóta a szívem csücske, csak ugye eddig bruttó 185k volt.
[ Módosította: BomiBoogie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)