- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ingalls
senior tag
Nem játszom nemzetközi döntőkön, de a legkeményebb esl héroszokkal játszom warokat bf3-4 infantry-ban. Nem vagyok űrlény, de számomra már nem játszható a 80 fps. Ezt alaposan kiteszteltem. 90-nél már publikon elszórakozom, de amikor mozogni, lőni tudó emberekkel nyomom, akkor egyszerűen kell, hogy ott legyen a kereszt, ahol akarom. 80 alatt nincs ott. Ezen nem vitázom. Most IGP-vel próbáltam, mert Tajvanon nyaral a 280x-em, 50 körüli átlagot hoz full alacsonyan. Olyan, mintha más játékot játszanék.
Valaki esetleg erre tud válaszolni? Érdekel, hogy a 256 kinek kell, hogy fájjon, s mennyire?
-
Zoley3
tag
Hali.
Én lennék az aki azt a hsz-t írta ott,az Ipontól vett videó kártyáról...Soha nem hittem volna,hogy ilyenért reklamálok majd náluk,mert elég rég óta vásárolok ott és sosem volt gondom,illetve ha garanciás panaszom volt azt simán megoldottuk.
Már az elején fura volt amikor kivettem a dobozból a kártyát,hogy már az antisztatikus zacsin belül nem volt rajta a ventilátorok körül az a védő fólia...a összekarcolás meg megkoronázta
nah mind egy írtam egy hosszú mailt,nekik az egészről,képekkel...kíváncsian várom a reakciójukat -
xyzikeee
aktív tag
Az az érdekes, hogy amikor 111 volt akkor 1 db-ot írt. majd miután megrendeltem. 131 volt már az oldalon és megint csak 1 db-ot írt.
Emailben 111 volt még.
2. email akkor holnap... gyanítom hogy vmi gond lesz... de hátha.Szerk: Hát azért ne legyen már 300k az a gép na.... akkor inkább várok és nem kell nekem se.
-
yodamester10
őstag
Nem semmi pofátlan ár
Szeptember 20.-án még 110 volt.Ezzel az is gond,hogy ha valaki megveszi 132-ért és fél év múlva cserélne 980-ra kb 90-ért tudja majd eladni.Én tuti kivárok,jól teljesít a 750ti is,pl Middle Earth - Shadow of Mordor 1920x1080-ban high-on megy vele.Kíváncsi leszek a Project cars-ra is mert nálam az a vízválasztó
-
Zyrius
aktív tag
nem kell ahhoz víz, nekem a leghangosabb ventim jelenleg 400fordulaton pörög, táp néma üzemmód, HDD 1 van csak és az is csak akkor megy, ha torrentezek egyébként kikapcsolt állapotban pihen. Ezt a csendes környezetet csúnyán meg tudja törni egy netezés alatt hangosan (hallható zajjal járó)kártya.
-
zack
nagyúr
Közel sem biztos hogy érkezik. Eddig nagyon sok fals infót hallottam, aminek a fele sem volt igaz.
Arra sem árt felkészülni, hogy a 2. körös kártyák (az a pár darab) 120k-ért mentek. Lehet a mostani még drágább lesz.Mert miért ne adnák drágábban? Elkapkodják így is úgy is. Sanszod sincs, ha nem pont a gép előtt ülsz, és még így is szerencse kell hozzá. Erre meg nem lehet kalkulálni.
És mint írtam már korábban ez a készlet csepegtetős megoldás mesterségesen magasan tartja az árakat. -
haxiboy
veterán
Új konfig mellé lesz szóval nem akadály hogy valamin spóroljak, jelenleg épp szemezek az Asrock Z97x Fatal1ty killer alaplappal mert nagyon jó áron tudnám megvenni, de valahogy úgy érzem megbánnám ha nem az asust venném.
Giga g1 980 103K ér??? Rögtön vennék 2-t
Gondolom a 970-es g1 volt 103-k az viszont tényleg piszokjó ár érte mert énis azt néztem ki, főleg hogy ha jól látom a dolgokat jobb tápellátást kapott mint a Strix, egyébként a gigának is van az a feature hogy nem indulnak el a ventik kb 60c-ig?
970SLI valóban jól hangzik 1080p-re tényleg overkill akkor már nagyobb felbontás, még 2ilyen monitorra amilyen most van tutira nem lesz pénzem hogy 3 legyen.Akkor maradok a 970 g1 gamingnél, csak legyen raktáron iponon vagy ha valaki eladja a sajátját nekem jó áron az sem baj
-
#Morcosmedve
veterán
-
zack
nagyúr
Köszi.
Tényleg jó ez az EVGA Precision!
Talán a legigényesebb tuning progi, csak szokni kell a skint.
Az már kiderült, hogy a GPU-m hűvös az alacsony ASIC-nak köszönhetően (65,9%).
25 fokos szobában:Terheletlenül 30 fokos
Terhelve 58-60 fok (húzva!).A 290-es széria után már eleve ez megváltás.
A kártya vége GPU-nál olyan 1500-1550 között lesz, a memória pedig 7900-8000 között valahol.
Baromi jó kártya.
-
Reggie0
félisten
Igazabol egy ilyen szavazos ize semmire sem jo, mert nem objektiv tenyeken alapszik. Pl. nem hinnem, hogy minden szavazo mindegyik kartyat kiprobalta volna. Innentol meg kb. olyan mint krimoban megdumalni h szerintunk melyik kollegano lehet a legjobb az agyban. Sokkal erdemesebb a szetszerelos es minden kartyara kiterjedo teszteket nezni, mint az emberek velemenyet.
-
Forestgreen
aktív tag
Múlt hétig volt egy Giga GTX 770 és egy Giga 280X kártyám, egyikkel sem volt probléma. Ezért bátorkodtam ezen a vonalon továbbmenni.
Meg hát a világító Windforce logó is szépen mutat majd a kék Vengeance Pro memókkal, kék MSI Z77A GD65 lappal és H110 (fehér Phanteks ventis) folyadékhűtéssel és két darab kék LED csővel.
Reméltem kiszolgál másfél-két évig
-
csibuka85
őstag
De az a baj hogy a Gigára mindenki panaszkodik , nem csak én sajnos. Elég sok embernek vannak ilyen problémái , hogy a Giga kártya Giga lapba nem jó. A többi márkát mindet szeretem , de tényleg a Gigában csalódtam már sokszor és hallottam sok sok másik embertől is hogy megakar szabadulni tőle , de reméljük hogy a GTX 980-as szériában ilyen még véletlenül sem fordul elő.
-
Holnap pont küldök haza egy nagyobb csomagot,az szerdára ér haza.
Abba bele tudnám rakni amit most vettem,újabb vásárlás után nekem meg csak hétfőn lenne vga-m.Nem mintha nem bírnám ki addig.
Sajna fizikai lehetetlenség addigra beszereznem újabb vga-kat,holnap sajna nincsenek nyitva,de sztem addigra el is fogyna a készlet (4db-ra emelkedett a számuk).Mondjuk ha még ma megvenném,akkor az enyém lenne mind. És hétfőn fel tudnám venni onnan.
OcUK-n is elfogyott már,délelőtt még volt 7db.980 nem érint meg,970-el tudom hozni azt a szintet sokkal olcsóbban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest