- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekkerman
tag
Sziasztok
Remélem tud nekem valaki segíteni. Van egy gtx 260 kártya, amit lcd tv-vel szeretnék összekötni. giga n26oc-896h A gond, hogyha dvi-hdmi vagy dvi-hdmi átalakító, és hdmi-hdmi kábellal kötjük össze a tv-vel, akkor villódzik a kép, illetve két más variáció van:
vagy nincs post-screen és a welcome felirattól működik a win, vagy van post screen és windows töltés után eltűnik minden.
Most vga kábellel kötöttük össze, így működik a dolog, vibrál a kép.
ez az eset egy ismerősnél van, én videókártyámon van hdmi, ezzel egyből működik minden tv-n. illetve neki volt egy 8600gt-je, azt cserélte erre, és azon is működött a dvi-hdmi dolog, szóval valami lehet a kártyával, vagy csak nem szereti ezt a variációt.
Szerintetek hogy lehetne megoldani a dolgot, hogy hdmin menjen a kép, és legyen post screen, windowsba is jó legyen. Kellene egy bios frissítés a kártyán?
Jah, driverek próbálgattuk, kimenetek közti cserélgetés, semmi változás, de gép bekapcsolásakor a kártya dönti el szerintem, hogy hova adjon képet. -
hekkerman
tag
válasz
subaruwrc #22217 üzenetére
akkor lehet az, már régen volt az amikor próbálkoztam, és fel se jegyeztem, annyira nem izgat, majd ha valami nem megy az elvárható szinten, akkor tuningolok.
és nem kell jönni, hogy metro 2033 meg krájszisz, azok úgyse fognak maxon menni ha szénné hajtom, inkább kevesebb lóerő, kisebb fogyasztás, de 200 azért megvan
-
hekkerman
tag
válasz
rup1u5 #22212 üzenetére
Bocsánat, szándékomban állt a válasz gombra menni
, de mellé ment, a kép is megvan, csak már nem volt lelki erőm feltölteni. Régen tényleg 45%-ig tekert furmarkba de akkor nem xtreme burning mode-ba meg 16msaa-val nyomtam, csak simán benchmarking azthiszem.
elöl van egy 12-es felül egy 14-es meg oldalt egy 12-es venti, azok 50%-on vannak. nagyjából ennyi a házhűtésem
Én nem akartam személyeskedi,a hangnemért is bocsi, ilyen hangulatom volt tegnap, de ma már jobb.
Ha érdekel más teszt is, megcsinálompróbáltam tuningot is,gpu 710-20 talán amennyit ment, memóriát 1200 felett nem próbáltam shader meg ha jól emlékszem 1450, de lehet 1500 is volt, egy éve húztam utoljára próbaképp, annyit nem játszok meg olyan erős játékkal, hogy megérné
minden jót
-
hekkerman
tag
haha, vicces vagy, feltűnne, ha szaggatna egy játék.... két és fél éve van meg a kari, találkoztam már egy-két buggal , ezzel a driver kiakad a tuningtól-lal is.
amúgy, furmark 1280 msaa 16x xtreme burning mode és 85fok 66%-os ventivel, nem kell ide 100% meg nem is tekeri fel automatán 100-ra, akkor te nem tudom milyen karit láttál már de az nagyon izzadhatott
szó mi szó elutaztam nyaralni, hazajöttem, és mintha megjavult volna, ugyanúgy megy mint régen. -
hekkerman
tag
Csáó mindenki!
Adott egy GV-N26OC-896H 260-as, játék közbe 65% fölé tekeri magát a venti, így kb 65 fokos a gpu többi még alacsonyabb, alap járaton 46%-on teker. Ezt ma vettem észre, eddig mindig 40%-on ment, játék alatt is, furmark alatt bevadult 45%-ig max. Szerintetek bugos driver vagy mi lelte szegénykémet?
Eddig játék alatt 70-80 fokos volt, most megunta a meleget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest