- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
hekkerman #23415 üzenetére
Igazából azt mondom hogy pont annyi terhet vesz le a gpu-ról hogy élvezhető sebességgel fut pl. a mafia2. Amúgy erősebbet vennék de mostanában sokat dolgozok és szinte nem is játszom ezért felesleges.
Én kb. 1 éve használok egy LG. tv-t monitornak és vissza nem váltanék 32"-ról mert ezen legalább látom a betűket kényelmesen. -
bim
veterán
válasz
hekkerman #23413 üzenetére
Pedig elvileg mennie kellene. Nálam is DVI-HDMI-n megy a tv.-n és semmi gond nincs. Van post screen meg minden. Így használom monitornak is.
Próbáltatok már a tv menüjében matatni? Nálam addig olvashatatlanok voltak a betűk míg a bejövő jelnél ki nem jelöltem hogy pc. csatlakozott oda. -
rup1u5
nagyúr
válasz
hekkerman #22213 üzenetére
Most visszanéztem azt a pár képet ami megmaradt nekem a GTX 260-amról és valóban szinte ugyan olyan értékeket produkált mint a tiéd.
Úgy látszik, hogy az 55nm-es 260-nak 60-70% közötti ventifordulat elég ahhoz hogy 85fok körül tartsa a GPU-t, a 280-nak 85foknál meg már 80% fölött jár a ventije.
kösz a képet!az elmúlt pár napban depis vagyok az idő miatt ugyhogy kissé tulreagáltam a hsz-ed.
bocs! -
rup1u5
nagyúr
válasz
hekkerman #22211 üzenetére
Látom nem tudod használni a
gombot de feltételezem, hogy ezt nekem címezted.
"furmark 1280 msaa 16x xtreme burning mode és 85fok 66%-os ventivel"
Az elöbb azt irtad, hogy "furmark alatt 45% max"
Mondom én hogy valamit te néztél el mikor azt a 45%-os kijelentést tetted.
Ezért is kérdeztem, hogy mivel mérted és ezért kértelek hogy tegyél fel egy Precisiont, futtasd a furmarkot és tegyél ide egy screenshot-ot róla hogy jobban lássuk.
Személyeskedés helyett mondjuk tolhattál volna ide egy olyan képet amit most látsz itt picivel lejebb a hozzászólásomban.
Egyébként 86fok, 66%-os ventivel nagyon jó!De azért egy képet tolhatnál ide róla.
Evga gtx 260-al és most Evga gtx 280-al van tapasztalatom egy jól szellöző cm690-es házban.
íme a 280 5 perc furmark xtreme burning mode után, autó ventivel:
85 fok és 86%. nagyából erre áll be de ilyenkor a VRM-ek már 100 fok fölött vannak. Ez természetes egy 280-nál. Az 55nm-es 260-ak hűvösebbek picit. Nálam játékok alatt a manuálisan beállított fix 75-80% körüli venti a nyerő. -
rup1u5
nagyúr
válasz
hekkerman #22193 üzenetére
Számomra elég hihetetlen hogy furmark alatt csupán 45%-ig ment fel a venti és nem sült meg a kártya. Ahogy az is hihetetlen, hogy játék alatt 65 fokig megy fel csak és a venti sem megy 65% fölé.
Két dolgot tartok elképzelhetőnek vagy a kártyával nincs valami rendben vagy user error és te néztél el valamit nagyon a %-okat és a hőmérsékleteket illetően.
Dobj már föl légyszi egy evga precisiont és irasd ki vele a képernyőre a venti %-ot, gpu hőmérsékletet, gpu terhelést %-ban, órajeleket és úgy indíts el egy furmarkot.
Ha valóban tökéletesen működik a kártya akkor furmark alatt még 100%-os ventivel is 80 fok közeléig kellene felkúsznia a hőmérsékletnek 5 perc alatt. Ha csak simán, auto ventivel elindítod a furmarkot akkor is kb 1 perc alatt már 100%-ra pörgeti fel a ventit a kártya.
Ezért is mondom, hogy szerintem te nézted el azokat a hőmérséklet és % értékeket terhelés alatt.
Mivel mérted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest