- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Szerintem akkor ne cseréld most majd ha veszel jobb procit! Nem elég a proci se? Húzd meg vagy 3GHz-re, és elég lesz még jó darabig! Vagy mire használod a gépet? Beszéltem már olyannal aki cserélte a gépét i5-re vagy i7-re már nem is tudom azt mondta erős meg minden de kár volt mert az előző gép is elég volt arra amire használta csak hát az újdonság varázsa! Persze nem lebeszélni akarlak Te tudod! De szerintem a karit ne cseréld!
-
Mika1227
őstag
Hát én is nagyon szemeztem vele de igazán inkább lebeszéltek róla bár jó kari de azt mondták szénné tuningolt kari! Szerintem biztos jó amúgy de én inkább 280-at vettem itt az aprón és 7 ezerrel volt több mint a 260 SOC így azt tanácsolták inkább azt vegyem! Nézz szét itt az aprón hátha van!
Már nem elég a 9600GT? Nekem is volt, jó kis kari!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest