- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PuMa_
tag
válasz
Mika1227 #21313 üzenetére
Rátapintottál a lényegre, a gépet is elégnek érzem
Igazság szerint nem vagyok nagy játékos, inkább csak netezek meg néha jön 1-1 "játék hullám" és tart egy hónapig. Talán csak annyit módosítanék, hogy egy jobb alaplap (nem kell,hogy csúcs legyen), de egy normális chipset szerintem sokat dobna a dolgon.
-
PuMa_
tag
válasz
Mika1227 #21310 üzenetére
Igazság szerint elégnek érzem mindenhez még GTA IV-et is végigvittem vele elég szép képpel, nem szaggatva csak be-be lassulva. Csak akartam váltani egy i5-ös konfigra, de annyi pénz nem lett és nem is lesz idén már, ezért gondoltam veszek egy új deszkát és VGA-t így még elég lesz egy darabig mindenképp. De pont ezért hezitálok, mert nem érzem oylan rossznak a 9600GT-t se.
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
Elolvastam az utolsó pár oldalt és örömmel látom, hogy még mindig téma a GTX 260
Ennek örülök, ugyanis most akarok venni. Mondjuk simát nem vennék, de nagyon eltalálták tesztek alapján a Gigabyte GTX 260 SOC-ot! Sajnos valamiért felmentek az árak (pedig most jöttek ki az új GF-ok), így már kevésbé érné meg szerintem, mert bizony 60k körül mozog. Néhány hónapja még egy 10-essel kevesebb volt, annyit megért volna...
Valakinek van valamilyen tapasztalata a kártyával kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest